Vd till 4potentials

4Potentials är Sveriges ledande rekryterings- och talangnätverk med en unik närvaro på marknaden. Med utgångspunkten att man är mer än sin CV, har 4Potentials etablerat sig som ett nätverk för våra medlemmar och partnerföretag, där vi samlas kring en gemensam syn på vad som skapar långsiktig framgång, både för individer och företag.
4Potentials är en effektiv arena både för de som vill göra karriär, liksom för dem som ska rekrytera de mest talangfulla medarbetarna. Genom 4Potentials möts människor för nya möjligheter och utmaningar.
4Potentials grundades 2010 och har de senaste fyra åren visat god lönsamhet. Styrelsen består av entreprenörer med gedigen kompetens och erfarenhet av att framgångsrikt driva verksamhet inom chefsrekrytering och talent management.
Nuvarande VD går vidare till andra utmaningar och vi söker nu en VD som ska ta verksamheten till nästa nivå och mot nya mål.

DEN FANTASTISKA UTMANINGEN
Som VD får du ansvar att utveckla verksamheten och bolagets fantastiska position på marknaden. Vi vill ha dig som har både pondus och prestigelöshet i bra balans och som motiveras av att få skapa utveckling och driva mot höga mål.

Du kommer leda ett härligt team med specialister inom rekrytering, employer branding, talent management och vi kommer att lägga stor vikt vid dina ledaregenskaper och förmåga att inspirera och engagera dina medarbetare. Du tar täten och utvecklar vision och lönsamhet och skapar aktiviteter i vardagen som driver försäljning och skapar mervärden för både oss själva, våra kunder och våra medlemmar. Du har det övergripande strategiska ansvaret och är samtidigt en person som inte drar dig för att kavla upp ärmarna och stötta där det behövs.

Som person har du en mycket god känsla för balansen mellan att driva, lyssna och samverka. Du tänker i nya banor, leder och följer upp arbetet i vardagen och ansvarar för försäljning och resultat. Du är en mogen och naturlig ledare, har en stark entreprenöriell ådra och mycket egen drivkraft. Du sprider energi omkring dig och har lätt att få andra att känna samma engagemang som du. Ditt nätverk är både stort och starkt och din förmåga att skapa härliga relationer ligger naturligt i ditt blodomlopp.

Vi tror att du har haft resultat- och personalansvar i flera år och kan berätta om flera framgångar kring det. Självklart trivs du med försäljning och har ett affärsmässigt förhållningssätt i allt du gör och hanterar de företagsekonomiska frågorna utan problem. Det är givetvis en fördel om du har erfarenhet från rekryteringsbranschen eller annan konsultverksamhet. Rollen som VD rapporterar till styrelsen.

ANSÖKAN
Känns det här som du? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig. Varmt välkommen med din ansökan till Monica Lönnbom, monica@lonnbom.com, som är ansvarig rekryteringskonsult för detta uppdrag. Monica nås också på telefon 0735 10 19 19.

 

 WWW.4POTENTIALS.COM

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till Monica!