Välkommen att ansöka till Trafikverkets Traineeprogram – ANSÖKAN STÄNGD

Hur digitaliserar man ett transportsystem?

På Trafikverkets traineeprogram med digital inriktning har du möjlighet att utvecklas själv och samtidigt bidra till digitaliseringen av transportsystemet och Trafikverkets verksamhet.

Vi formar framtidens transportsystem

Transportsystemet digitaliseras i snabb takt och kommer inom en nära framtid vara platsen för en rad omvälvande och spännande teknikskiften. Exempelvis kommer ett uppkopplat vägnät och den nya digitaliserade järnvägen innebära behov av nya innovativa lösningar på utmaningar som vi ännu inte känner till. Trafikverket utvecklar Sveriges största infrastrukturprojekt och finns över hela landet.

Du kommer att arbeta med verkliga case från vår verksamhet

I traineegruppen kommer du att få sätta dig in i verkliga case och ha möjlighet att ge ditt inspel vår verksamhet. Vi på Trafikverket har ett öppet arbetsklimat där samarbete är centralt och vi jobbar tillsammans i team. Hos oss har du utmärkta möjligheter att utvecklas genom att påverka utformandet av din traineeperiod.

Var med och utveckla vår förmåga att ta vara på digitaliseringens möjligheter!

Digitalisering är ett av Trafikverkets strategiskt prioriterade utvecklingsområden och vi behöver stärka vår innovativa förmåga. Framtiden är digital och elektrifierad och för att klara teknikomställningen och möjliggöra en mer datadriven organisation krävs att vi genomgår en digital transformation.

Det går att söka till Trafikverkets traineeprogram från mitten av januari till mitten av februari.

Här kan du läsa mer om Trafikverkets traineeprogram och ansöka till programmet senast den 13/2

Läsa mer om traineeprogrammet: https://www.trafikverket.se/trainee

Här kan du ansöka direkt till Trafikverkets olika traineeroller: Traineejobb – www.trafikverket.se

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till Trafikverket!