Valio söker en Key Account Manager Foodservice, Stockholm

 

Vill du arbeta hos en av Sveriges bästa arbetsgivare och hjälpa oss i vår tillväxtresa? Valio är välkänt varumärke med älskade produkter inom både mejerivaror och växtbaserade produkter. Innovation, hållbarhet och samarbete står högt upp på vår agenda och hela organisationen har ett starkt fokus på att kontinuerligt stärka konsument- och kunderbjudandet. Nu söker vi en Key Account Manager till vårt Foodservice team, kanske är det du?

Vad kommer du att göra?

Du kommer vara med och driva tillväxt genom att hitta nya kundsamarbeten och utveckla befintliga kundrelationer. Du ansvarar för att driva den totala affären hos dina kunder och ta fram handlingsplaner utifrån behov och kundstrategi. I ditt ansvar ligger både grossist- och kedjekunder. I rollen är du tillsammans med kolleger med planerar samt genomför mässor och kundaktiviteter.

Teamet

Du blir en del av vårt rikstäckande team om nio personer som alla har en lång bakgrund inom Foodservice och ett starkt intresse för matlagning samt försäljning. I teamet finns alltid någon att bolla idéer med och vi samarbetar för att överträffa kundernas förväntningar. Totalt är vi omkring 70 medarbetare i Valio Sverige. Storleken på vår organisation och vårt arbetssätt gör våra beslutsvägar korta och skapar möjlighet för våra medarbetare att påverka och få stort ansvar.

Varför vill du jobba hos oss?

Våra medarbetare har rankat oss som en av Sveriges bästa arbetsgivare och det är kvitto på att vår kultur och värderingar skapar trivsel på riktigt. Det höga engagemanget syns inte bara i vår medarbetarundersökning utan också i vårt resultat där vi kontinuerligt ökat tillväxten på den svenska marknaden. Dessutom erbjuder vi bra förmåner samt professionell utveckling. Sist men inte minst får du jobba med ett starfantastiska livsmedelsprodukter som är älskade av både kunder- och konsumenter.

Vem är du?

Vi tror att du drivs av att skapa lönsamma affärer och du är en stark förhandlare. Du har flera års erfarenhet av att ha arbetat som KAM och branschkunskaper som du förvärvat av att ha jobbat inom Foodservice- eller restaurangbranschen. För att lyckas i rollen kan du kombinera struktur och målmedvetenhet med goda relationer. Du kommunicerar väl på svenska, i tal och skrift, och behärskar engelska. Du är van vid att använda programmen i Microsoft Office.B-körkort är ett krav samt att du är en lagspelare som vill uppnå resultat tillsammans.

Övrigt

Den här tjänsten är en tillsvidareanställning och tjänstebil ingår. Tjänsten är placerad på vårt trevliga huvudkontor på Lindhagen i Stockholm.

Vill du ansöka?

Känner du igen dig i ovan? Skicka in en ansökan så snart som möjligt. Urvalet sker löpande och sista ansökningsdag är 28 maj 2023.

ANSÖK HÄR: Valio söker en Key Account Manager Foodservice, Stockholm – Stockholm (weselect.com)

 

Om företaget

På Valio, arbetar vi tillsammans för att göra livet bättre. Vi gör det genom en företagskultur byggd på starka värderingar – fokus på kund och konsument, ansvar, förnyelse och samarbete. Vi vill vara världens mest innovativa mejeri- och matföretag och en stark utmanare på den globala marknaden.

Valio Sverige grundades 1994. Idag erbjuder vi ett brett sortiment av laktosfritt, krämig yoghurt, smör, växtbaserade samt proteinprodukter. Vi har kontinuerligt ökat tillväxten på den svenska marknaden och omsatte 1,691 MSEK 2022.

Hållbarhet går som en blå tråd genom vår verksamhet och tillsammans med våra partners är målet att vår mjölk ska bli koldioxidneutral fram till 2035. Våra ägare är mjölkbönder och deras gårdar är familjeägda. Hållbarhet är viktigt även då det kommer till våra medarbetare. Vi vill ge dem de bästa förutsättningarna för att de ska kunna utvecklas och växa.

 

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till uppdragsgivaren!