Upsell Manager för Boxer!

Konkurrensen om kunderna ökar och arbetet med befintlig kund står därför högt på agendan varför vi på Boxer vill förstärka vårt team med ytterligare en person som kan vara med och utveckla vårt arbete inom just detta område.

Om rollen:
Som Upsell Manager är du en viktig del av vårt team, Customer Base Management, som tillsammans ansvarar för all planering av aktiviteter riktade mot våra befintliga TV- och bredbandskunder. Inom ramen för rollen ska du ta fram strategier och aktiviteter för att öka snittintäkten per kund, till din hjälp har du kundanalytiker som stöttar med analys av kundbasutveckling, scoringmodeller och målgruppsdefinitioner. Du ansvarar för att prognostisera försäljning av tilläggstjänster, uppgraderingar och nedgraderingar och du följer upp och agerar på avvikelser. Du jobbar aktivt mot säljkanalerna och driver på och stöttar för måluppfyllnad. Ett fantastiskt ledigt jobb.

Som person behöver du vara mycket driven och strukturerad, du behöver ha ett stort mått av självständighet samt ha erfarenhet av att driva projekt och få saker att hända, du behöver ha förmågan att lyfta blicken och skapa en helhetsbild av en utmaning och sedan gå in i detaljerna kring åtgärder. Du behöver ha mycket god kommunikativ förmåga och vara bra på att visualisera dina insikter.

För att lyckas i rollen behöver du ha ett starkt kundfokus och se det som självklart att ta utgångspunkten i kunden och dess upplevelse.

En bakgrund inom analys, affärsutveckling eller konsult skulle därför vara meriterande.

Bakgrund och kvalifikationer
Vi söker dig med universitetsutbildning inom ekonomi, kommunikation, civ ing.
– 1-3 års erfarenhet av affärsutveckling och/eller projektledning.
– Mycket god förmåga att analysera och dra strategiska slutsatser.
– Mycket god förmåga att strukturerat och överskådligt presentera slutsatser och åtgärder.
– Mycket goda kunskaper i excel.
– Mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift.
– Du behöver vara mål- och resultatinriktad och ha ett starkt driv och självständigt och proaktivt arbetssätt.
– Du behöver vara ansvarstagande, kreativ och lösningsorienterad.
– En social person med god förmåga att skapa relationer i alla delar av organisationen.

Ansökan
Är du inte medlem i 4potentials kan du ansöka via knappen till höger.Då får du även möjlighet att bli gratis medlem i 4potentials. Ansök genom att klicka på länken här: https://4potentials.se/sv/ansok-till-natverket/ Genom 4potentials får man erbjudande om fler lediga jobb.

Är du medlem ansöker du här: https://4potentials.se/sv/login/

Frågor: till Lisa Aggeryd, 4potentials: Lisa@4potentials.com 

Intervjuer sker löpande så vänta in med din ansökan! Sök gärna detta lediga jobb senast i februari.

 

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan