Traineer till Atea

Som Trainee hos oss…

…ges du en unik möjlighet att komma in i vår verksamhet och utvecklas med oss.

Du kommer under din tid hos oss att spendera tid på flera olika avdelningar för att få en bred insyn i bolaget och för att skapa bästa möjliga förutsättningar för att lära känna Atea från insidan.

Läs mer om programmet och möjligheterna här

Sittande från vänster: Sara Sahlquist, Linda Jivsäter
Stående från vänster: Hussein Alawi, Alexander Liljeskär, Jakob Ingvarson

Parallellt med detta kommer du att ingå i ett utvecklingsprogram. För att guida dig i ditt dagliga arbete har du även en Fadder på respektive avdelning du kommer att vara på som ser till att du kommer in i arbetet som typiskt består av deltagande i olika av projekt men också att driva egna projekt och uppdrag.

Under din traineeperiod skapar du ett kontaktnät inom Atea och på så sätt marknadsför du dig och dina kunskaper. När traineeperioden lider mot sitt slut beror din fasta placering dels på din inriktning och dina ambitioner och även var i organisationen det finns möjligheter.

Perioden är under 10 månader med start i början av september varje år.

Din karriär på Atea

På traineeprogrammet påbörjar du din resa mot att bli en av våra stjärnor inom försäljning, it-arkitektur, projektledning eller systemutveckling. Oavsett inriktning så vill vi att du har drivet och vill vara med och bygga Sverige med it.

Sista ansökningsdag är 2020-01-05

Sök här eller i fältet till höger direkt hos Atea

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till uppdragsgivaren!