Technical Engineer – inriktning dimensionering och modellering

VAD SÖKER VI?

Vill du vara med om att utveckla och skapa tekniska lösningar i byggbranschens framkant? Hilti Sveriges ingenjörsteam består idag av ca 40 ingenjörer från norr till söder som med kunskap, expertis och engagemang driver och utvecklar hållbara och värdeskapande lösningar för våra kunder. Vi fortsätter nu att expandera och söker därför ytterligare en ingenjör till vårt designteam, Engineering Competence Center (ECC).

Vill du arbeta med dimensionering, modellering samt att lösa problem tillsammans med ett engagerat team? Är du idag konsult och arbetar med projektering av byggprojekt men är nyfiken på ett flexibelt och varierande jobb på ett internationellt företag? Då är detta rollen för dig!

VILKA ÄR HILTI?

Är du ny i branschen kanske du inte har hört talas om oss. Vi förser den globala byggsektorn med branschledande verktyg, teknik, programvara och tjänster. Vi har en stolt historia, som byggts under 75 år, och ett stabilt varumärke världen över, främst tack vare våra innovativa produkter och professionella service. Med 30 000 människor i över 120 länder är vi en inspirerande plats för dig att visa oss vad du går för, när du utvecklas, växer och formar din karriär.

VAD INNEBÄR ROLLEN?

Du kommer arbeta med Hiltis tekniska områden och genom ett stort kundfokus och teamarbete hitta lösningar som möter eller till och med överträffar kundens och projektens behov. Rollen består bland annat av dimensionering och modellering av installationssystem, brandtätningar och infästningar. Våra uppdrag varierar mycket både i storlek och komplexitet vilket ger rollen variation där du kommer vara involverad i uppdragets alla skeden med fokus på projektering.

Du jobbar tätt med övriga ingenjörer i hela landet och kommer att vara placerad på vårt svenska huvudkontor i Malmö. Ditt närmsta team, Engineering Competence Center, består av 10 andra ingenjörer. Teamet projekterar och levererar innovativa lösningar till allt från mindre projekt till de största byggprojekten i Sverige. Vi tror att detta är en intressant roll för dig som vill utvecklas i ett dynamiskt företag och som uppskattar att arbeta fokuserat och engagerat inom teknik och i nära samarbete med kund.

 

VAD ERBJUDER VI?

Vi ger dig det du behöver för att nå framgång i din roll samt nära coaching och stöd från chef och kollegor. Vi tillhandahåller ett omfattande introduktionsprogram och regelbunden fortbildning för att säkerställa både personlig utveckling och kompetensutveckling. Du ges möjligheten att genom branschledande produkter, tjänster och programvaror skapa innovativa lösningar som driver teknisk försäljning och bidrar till produktivare, grönare och säkrare arbetsplatser.

VI ÖNSKAR ATT DU:

  • Har en högskole-/universitetsexamen, eller motsvarande kompetens, helst inom byggteknik.
  • Minst 2 års erfarenhet med arbete inom projektering hos teknikkonsult eller arkitekt.
  • Är nyfiken på att långsiktigt utveckla tekniska tjänster mot kund och konsult även i utvecklingsskede.
  • Är van vid att arbeta både självständigt och i team.
  • Har stort engagemang, är strukturerad och initiativtagande.
  • Delar våra värderingar engagemang, teamwork, mod och integritet.
  • Har erfarenhet av programvaror som Revit och AutoCad
  • Kunskaper om installationer, ex VS och VENT är meriterande.

VARFÖR SKA DU SÖKA?

Vill du jobba i ett team som består av ingenjörer med olika bakgrunder, med ett stort engagemang, innovativt tänkande och mycket glädje. Vi erbjuder ett brett flexibilitetskoncept med friskvårdsbidrag, friskvårdstimme, pensionsgrundande bonus samt andra förmåner.


Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Vi arbetar med löpande urval. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sebastian Sjöholm, Manager Engineering Competence Center, på 0725-431 431.

HÄR ANSÖKER DU: https://recruitingapp-2845.umantis.com/Vacancies/37000/Application/New/23

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till Hilti!