Talent Manager

4potentials växer och vi söker därför fler grymma rekryterare som vill bli en del av vårt team.

Jag heter Gustaf och har jobbat ett drygt halvår nu som VD på 4potentials. Jag är i grund och botten civilekon.. nä, eller ja. I grund och botten är jag hårdrockare som gått en karriärbana som kanske inte är det mest ”rockiga” man kan tänka sig. Chef för rekrytering och Talangförsörjning, employer branding på bolag som Swedbank, Telia och Ericsson. Utbildad på Handels i Stockholm – sådär rockigt. Innan dess – förhörsledare i lumpen, lite rockigt ändå kanske.

Vi behöver dig för att:
Driva, äga och leverera rekryteringsuppdrag. Du kommer att ges ansvar för en eller flera branscher, ex Finance, Tech, Industri eller Professional Services/Consulting och förväntas driva den. Du får ansvaret för befintliga kundrelationer parallellt med att du bygger nya (inom branschen), du träffar medlemmar och potentiella nya medlemmar (också inom branschen). Genom vårt nätverk får du tillgång till data om hur branschen, preferenser och karriärvägar utvecklas. Det i sin tur kommer att ge dig intressantare dialoger med både kunder och medlemmar. Det innebär också klart effektivare rekryteringsprocesser. Utöver rekrytering kommer du att jobba med affärsutveckling, employer branding och talangutveckling.

Varför 4potentials, vad du får:
För mig är essensen av hårdrock att utmana, tänka stort (”More is more” -Yngwie J. Malmsteen) och våga ta ut svängarna. För mig är det något jag alltid förknippat med 4potentials. Man är helt enkelt inte som många andra konsulttjänsteleverantörer. 4potentials har rollen som så många rekryteringsföretag vill åt: långsiktiga relationer med både kunder och kandidater. Ett medlemsnätverk som bryr sig om vem man är, inte bara vad man gör. Vi visar känslor, kramas ibland men strävar samtidigt efter att erbjuda marknadens vassaste processer och verktyg för att matcha potential med ambition och möjligheter. Min bild är att det lyckas vi ganska bra med.

Vem tror vi att du är?
Rekryteringsnörd är inte ett dumt ord. Att se tjusningen med att skriva en annons som om det är den enda annonsen som kandidater någonsin kommer att läsa [tycker jag är viktigt]. Du gillar att nätverka, vinna och bygga förtroende hos chefer, beslutsfattare, nyckelpersoner och talanger. Du har en åsikt och säger gärna vad du tycker.

Ålder är bara en siffra. Ett av våra utvärderingskriterier för medlemmar är att man blir lite avundsjuk på allt de hunnit med. Har du läst så här långt i annonsen tycker jag inte att du behöver skrämmas bort av om du saknar flera års erfarenhet specifikt av rekrytering. Har du å andra sidan det, så är det ett stort plus. Detsamma gäller om du har jobbat med uppsökande försäljning i någon form.

Vi är ett litet bolag med stora ambitioner både vad gäller oss själva och branschen i stort. Gillar du det är det inte ett krav att gilla hårdrock…

Hur är det att jobba med mig?
Att se alla för sin unika potential är mitt motto. Att anpassa uppdrag och förutsättningar för att maxa den är mitt mål som ledare. Jag är nämligen övertygad om att det är bästa sättet för att nå organisationers potential. Förvänta dig diskussion om vart du vill och hur jag kan hjälpa dig dit. Men förvänta dig också en obotlig optimist vad gäller tid och rum som tror att han vet bäst och gärna uppfinner hjul på nytt.

I den här rollen rapporterar du till mig och sitter liksom jag på vårt Stockholmskontor, Vasagatan 16, mittemot Centralstationen med utsikt över Stadshuset. Andra förmåner är frukost varje morgon, AW varje fredag (om man vill) samt att få hänga med mina fantastiska kollegor.

Intervjuer sker löpande och jag vill därför gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.

Med värme,
Gustaf Geterud
gustaf@4potentials.com

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.