Talent Acquisition Partner – BillerudKorsnäs

Talent Acquisition Partner

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som Talent Acquisition Partner på BillerudKorsnäs i Solna är det precis vad du får möjligheten att göra. Vi söker en person som är redo att anta utmaningen att attrahera och rekrytera medarbetare som vill vara med på vår resa mot en mer hållbar framtid.

Om tjänsten
Som specialist inom search & rekrytering kommer du spela en central roll i vårt arbete med att säkerställa företagets talangförsörjning. Du är en viktig pusselbit i vårt härliga People Development team och kommer få chansen att utvecklas snabbt i ett internationellt företag. Du kommer leda ett brett utbud av rekryteringsprojekt från start till slut – lokalt, centralt och globalt. Fokus kommer framförallt vara på rekryteringar till våra divisioner och centrala funktioner i EMEA där vi vanligtvis rekryterar erfarna säljprofiler, projektledare, tekniska experter och andra specialistpositioner. Du blir en viktig partner till koncernens chefer där du, genom att stötta och utmana, ser till att BillerudKorsnäs rekryterar rätt medarbetare.

Som Talent Acquisition Partner kommer du att:

  • Ansvara för en effektiv och professionell rekryteringsprocess genom att planera, driva och genomföra rekryteringsprocessen i alla steg; uppstart, annonsering, search, nätverkande, urval, intervjuer, tester (Assessio) och referenstagning.
  • Aktivt arbeta för att identifiera, kontakta och attrahera både aktiva och passiva kandidater i relevanta kanaler.
  • Kontinuerligt bygga relationer och nätverk av potentiella framtida kandidater för att säkerställa en kandidatpool.
  • Vara en stark EVP-ambassadör och arbeta aktivt för att etablera och behålla en positiv bild av BillerudKorsnäs som en attraktiv arbetsgivare.
  • Delta/leda Employer Branding aktiviteter.

Tjänsten är ett vikariat under en föräldraledighet med start så fort som möjligt och cirka ett år framåt med stor chans till förlängning för rätt person. Du kommer att vara baserad i Solna och vara en del av ett internationellt HR-team.

Kvalifikationer
Det absolut viktigaste för att passa in hos oss är att du är ambitiös och driven, nyfiken på att lära dig nya saker men samtidigt prestigelös och en lagspelare. Men förutom det finns några lite mer formella krav som vi gärna ser att du uppfyller:

  • En akademisk examen inom HR, ekonomi eller motsvarande
  • Några års erfarenhet av rekrytering. Vi ser gärna att du arbetat ganska brett med rekrytering av olika tjänster och till olika funktioner då det är vardagen hos oss.
  • Du är skicklig på search. Du vet hur man identifierar och attraherar personer med hjälp av exempelvis LinkedIn, nätverkande och tips.
  • Svenska och engelska i både tal och skrift behärskar du obehindrat.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med testverktyg, vi använder Assessio som testleverantör

Personliga egenskaper
Du är en driven people person som har förmågan att bygga relationer både internt och externt. I din roll trivs du med att arbeta självständigt och i team för att nå resultat. Det är viktigt att du har ett strukturerat arbetssätt och en drivkraft att kontinuerligt lära dig mer om företaget och dess omvärld för att attrahera och hitta rätt framtida medarbetare.

Vi eftersträvar och värdesätter mångfald på vår arbetsplats!

Kontakt
Vi är nyfikna på dig och ser fram emot att få en kontakt! Vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta antingen Tim Paradis, People Development Manager, på tim.paradis@billerudkorsnas.com eller telefon +46725017319. Du kan också kontakta Fabian Åhlin, Senior Talent Acquisition Partner, på fabian.ahlin@billerudkorsnas.com eller telefon +46703123524.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 29/3. Urval sker dock löpande så skicka in din ansökan omgående om du är intresserad av att ta dialogen vidare.

Vi på 4potentials kan starkt rekommendera tjänsten. Du kommer till ett hållbart företag med ett av världens främsta HR-team och du kommer få arbeta nära en HR direktör som vunnit pris som årets HR chef. Sök!

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till BillerudKorsnäs!