Systemspecialist med fokus på ERP – Atea

Just nu söker vi på Atea Products Services dig som vill jobba som Systemspecialist med fokus på ERP. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget 

Som Systemspecialist säkerställer du att verksamheten får rätt stöd av affärssystemet. Du är djupt involverad inom våra Supply Chain-processer och arbetar tätt tillsammans med våra processägare, systemansvariga och IT.

Dina Huvudsakliga Uppgifter i Rollen Som Systemspecialist Är

  • Omvandla verksamhetsbehov till krav
  • Arbeta fram systemlösningar tillsammans med utvecklare
  • Testledning
  • Medverka i projekt

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Som person känner du troligtvis igen dig på följande personliga kompetenser:

 

Du är driven, ihärdig och gillar utmaningar. Du arbetar bra med andra, är lyhörd och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du gör faktabaserade analyser och bryter ner problem i sina beståndsdelar. Ser sammanhang och prioriterar rätt frågor i komplexa samband och flöden. 
Du kommer inte trivas i den här rollen om du bara vill gräva ner dig ostört i data och analyser. Du finner energi att hjälpa andra och förstå både detaljerna som helheten i det ni och systemen gör. 

För att lyckas i tjänsten som Systemspecialist bör du ha följande kunskaper:

  • 2-4 års förvaltning och utveckling av ERP-system
  • Erfarenhet från projektledning
  • Erfarenhet från Supply Chain-flöden

Vill du bli en del av landslaget? 

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Aglöv på daniel@4potentials.com. Urval sker löpande

“På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag.” – Sofia, IT Arkitekt på Atea

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.