Supporttekniker till Koneo – Visby

Koneo är den största leverantören på Gotland av IT-driftstjänster. Just nu är de på en spännande tillväxtresa där de växer och satsar på att utöka sitt team med personer som vill följa med och bidra  för att utveckla Gotland. Just nu söker Koneo efter dig med studiebakgrund eller erfarenhet inom IT som vill axla rollen som Supporttekniker.
nn

Om Rollen

Rollen som Supporttekniker hos Koneo är en junior tjänst på heltid. Du kommer att tillhöra ett team på 4 personer där du arbetar självgående med olika arbetsuppgifter. Som Supporttekniker kommer du huvudsakligen att arbeta med användarsupport och servicedesk. I det dagliga arbetet kommer du att arbeta med inkommande ärenden och uppdrag som ligger i ärendehanteringssystemet och utföra uppdraget utefter rutin och instruktion. I denna roll har man nära kontakt med slutkunder och slutanvändare och rapporterar direkt till ansvarig hos kund som uppdragsgivare.
nn

Om dig
nn
Vi söker dig som antingen har studerat med inriktning IT eller som har viss erfarenhet som IT-Support/Närstödstekniker sedan tidigare. Vi ser det som meriterande att ha jobbat med IT-support men inte ett krav då vi tror att man kan växa in i denna roll.
Som person ser vi att du är noggrann och trivs med att arbeta på ett strukturerat sätt med tydliga processer och rutiner att följa. Du har en stor ansvarskänsla och finner glädje i att leverera service och kvalité till både kunder och medarbetare.

nn
Låter detta som din nästa utmaning?
Du ansöker via 4potentials rekryteringssystem och anger ”Koneo – IT supporttekniker”  Vi intervjuar kandidater löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.