STUDENTMEDARBETARE TILL HILTIS HR-AVDELNING

Vad söker vi?

Vi söker dig som studerar andra eller tredje året på ett universitetsprogram inom HR. Som studentmedarbetare på Hiltis HR-avdelning kommer du samarbeta med hela HR-avdelningen bestående av totalt 8 personer. I första hand kommer du att fokusera på arbetsuppgifter inom rekrytering, men andra uppgifter inom HR-området kommer att förekomma.

Vilka är Hilti?

Är du ny i branschen kanske du inte har hört talas om oss. Vi förser den globala byggsektorn med branschledande verktyg, teknik, programvara och tjänster. Vi har en stolt historia, som byggts under 75 år, och ett starkt varumärke världen över, främst tack vare våra banbrytande produkter och exceptionella service. Med över 30 000 människor i över 120 länder är vi en perfekt plats för dig att visa oss vad du går för, när du utvecklas, växer och formar din karriär.

Vad innebär rollen?

Som Studentmedarbetare på HR kommer du att arbeta tillsammans med HR Specialister och HR Business Partners. Stort fokus för denna funktion kommer finnas inom rekrytering och HR-administration.

Vanligt förekommande uppgifter:
– Supportera i våra rekryteringsprocesser
– Hantering av HR-dokument
– Dokumentation och uppdatering av policys
– Vara behjälplig i ett diverse projekt.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är entusiastisk och självständig och som delar våra grundvärderingar mod, integritet, teamwork och engagemang. Vidare så önskar vi att du:

  • Utbildar dig inom HR-området. Vi ser gärna att du har 1-2 år kvar av dina studier.
  • Är tillgänglig för arbete både under ledighet från studierna samt löpande under terminen, ca en-två gånger i veckan (skiftande beroende på studierna).
  • Har god IT-vana.
  • Är van vid att arbeta flexibelt, noggrant och effektivt.
  • Har utmärkt svenska och engelska i både tal och skrift samt god kommunikationsförmåga.
  • Har en stor nyfikenhet och ett driv med fokus på att få saker gjorda.

Vad erbjuder vi?

Hilti erbjuder ett spännande extraarbete där du har möjlighet att lära dig mer om HR-yrket. Du kommer få möjlighet att se och lära hur en stor organisation fungerar utifrån ett HR-perspektiv. Dessutom får du möjlighet att sitta på Hilti Sveriges nya huvudkontor på The Point, mitt på Hyllie!

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Vi har en utmärkt blandning av människor och erfarenheter i våra team. Framgång på Hilti handlar om teamwork och förmåga, oavsett din bakgrund.

Ansökan sker direkt via Hilti HÄR eller genom att trycka på den runda knappen  bredvid annonsen!

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Max Jönsson, HR Specialist, på 072-571 13 38.

Intresserad av att söka eller veta mer om Hilti som arbetsgivare? Gå till careers.hilti.se

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till uppdragsgivaren!