Strategic Account Developer, Hilti i Malmö

VAD SÖKER VI?

Till vårt Markering Operations team i Malmö söker vi nu en noggrann och analytisk person med kommunikativa färdigheter som trivs med breda ansvarsområden och kontaktytor i rollen som Strategic Account Developer. I denna roll får du möjlighet att arbeta tätt med en rad intressenter inom marknad, sälj och vårt regionkontor i Manchester för att driva, styra och koordinera arbetssätt och utveckling kring prissättning och avtalsprocesser.

VILKA ÄR HILTI?

Är du ny i branschen kanske du inte har hört talas om oss. Vi förser den globala byggsektorn med branschledande verktyg, teknik, programvara och tjänster. Vi har en stolt historia, som byggts under 75 år, och ett starkt varumärke världen över, främst tack vare våra banbrytande produkter och exceptionella service. Med 30 000 människor i över 120 länder är vi en perfekt plats för dig att visa oss vad du går för, när du utvecklas, växer och formar din karriär.

VAD INNEBÄR ROLLEN?

I rollen kommer du att agera affärspartner i organisationen och förväntas upprätthålla kontinuitet i avtal och ramverk tvärs olika branscher och i affärssystem, driva lönsam tillväxt och bryta ny mark i valda kundsegment genom projekt och affärsutveckling. Du ansvarar för att identifiera, analysera och implementera förbättringar för att effektivisera sälj- och marknadsprocesser. För att lyckas med detta ingår du i ett team av specialister för produkt- och tjänstekategorier, säljstödsystem och marknadsprojekt samt arbetar tätt med regionala pris- och avtalsspecialister, lokala affärsområdesansvariga och säljfunktioner för att nå enastående och rigida resultat.

För rätt person innebär detta ett omväxlande arbete som spänner hela vägen från operativa till strategiska uppgifter och ämnen, där man får möjlighet att skapa ett stort kontaktnät, ständigt utmana och utöka sin affärsförståelse och driva Hilti Sverige framåt.

Rollen är placerad på det svenska huvudkontoret i Hyllie, Malmö.

Hilti Svenska AB har under flera års tid varit på listan för Sveriges bästa arbetsplatser. 2014, 2015,2016, 2018, 2019 & 2020 utsågs vi till Sveriges bästa arbetsplats i kategorin stora organisationer.

VAD ERBJUDER VI?

Vi ger dig alla förutsättningar för att nå framgång i din roll – utomordentlig utbildning samt nära coaching och stöd från chef och kollegor. Du kommer att möta en unik kombination av självständighet och kamratskap där du är en del av ett inkluderande team. Vi har förtroende för att du gör vad som krävs för att leverera enastående resultat. Ge det lilla extra så säkerställer vi utvecklings- och karriärmöjligheter.

VI ÖNSKAR ATT DU:

 • -Är passionerad för siffror, prissättning och komplexa problemställningar.
 • -Har djupgående kunskaper i MS Excel, erfarenhet från SAP och BOA är det ett plus.
 • -Är analytiskt lagd och drivs att kritiskt ifrågasätta.
 • -Är handlingskraftig och initiativtagande, även i miljö av komplexitet och osäkerhet.
 • -Har förmåga att proaktivt interagera och alliera med olika intressenter.
 • -Besitter förmåga att koordinera och styra definierade och nya projekt.
 • -Innehar universitets-/högskoleexamen- civilingenjör, ekonomie eller annan relevant utbildning.
 • -Kommer med flerårig erfarenhet av finans, controlling eller prissättning.
 • -Eventuell erfarenhet från organisationer med direkt kundbearbetning är en fördel.
 • -Har god förmåga att förmedla budskap på svenska och engelska i såväl tal som skrift.
 • -Har förmågan att matcha behov med det tekniska och systemmässig samt göra det enkelt och förståeligt i sin omgivnings vardag.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN

Strategic Account Developer – Ansökan | Hilti (umantis.com)

Ange gärna att du såg annonsen via 4potentials.

 

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till HILTI!