Specification Engineer, Stockholm

VAD SÖKER VI?

Vill du vara med och utveckla byggbranschen genom att sälja tekniska lösningar i absolut framkant? Trivs du med att arbeta tillsammans med andra som också har ett stort driv och framåtanda? Vill du vara en del av ett företag som sätter utveckling i främsta rummet? Där du får rätt förutsättningar och nära coachning för att hitta just dina unika styrkor att bli ditt bästa jag? Hilti Engineering i Sverige består idag av drygt 30 ingenjörer som genom förståelse och erfarenhet av de tekniska utmaningarna i byggbranschen skapar värde för våra kunder. Detta gör vi exempelvis som partner i projekt med BIM-fokus där vårt erbjudande inkluderar allt från att optimera installationsupphängning, via avancerade logistiklösningar till BIM to Field-tillämpningar där vi med hjälp av en robot borrar hål för infästningen. Bli en del av vårt härliga team!

 

VILKA ÄR HILTI?

Är du ny i branschen kanske du inte har hört talas om oss. Vi förser den globala byggsektorn med branschledande verktyg, teknik, programvara och tjänster. Vi har en stolt historia, som byggts under 75 år, och ett starkt varumärke världen över, främst tack vare våra banbrytande produkter och exceptionella service. Med 30 000 människor i över 120 länder är vi en perfekt plats för dig att visa oss vad du går för, när du utvecklas, växer och formar din karriär.

 

VAD INNEBÄR ROLLEN?

Rollen Specification Engineer är både teknisk och kommersiell och du ansvarar för att Hiltis tekniska lösningar föreskrivs hos de utvalda konstruktörer du ansvarar för – dina nyckelkunder. Detta sker bl.a. genom försäljning av (och utbildning inom) våra programvaror för dimensionering, försäljning av våra projekteringstjänster och stöttning i tekniska utmaningar och frågeställningar.

Vi tror att detta är en perfekt roll för dig som vill utvecklas i ett dynamiskt företag och som uppskattar att arbeta med stort eget driv och engagemang inom såväl teknik som försäljning. Du får fullt utrymme att utöva entreprenörskap i din roll med stöd av Hiltis affärsmodell, värderingar och strategi. Kanske arbetar du idag på kontor med fasta tider men vill hellre arbeta mot långsiktiga målsättningar i en mer flexibel vardag där du själv styr över din agenda.

Rollen utgår från fältet och därigenom är resor en naturlig del av vardagen – vi ser därför en flexibilitet i placeringsort men tror att du bor i Stockholm med omnejd.

Hilti Svenska AB är stolta över att ha varit topp 3 sedan 2014 i Great Place to Works undersökning över Sveriges bästa arbetsplats i kategorin stora organisationer.

 

VAD ERBJUDER VI?

Vi ger dig allt du behöver för att nå framgång i din roll, förmånsbil samt nära coaching och stöd från chef och kollegor. Vi tillhandahåller ett omfattande introduktionsprogram inklusive utbildningar nationellt och internationellt samt regelbunden fortbildning för att säkerställa både personlig utveckling och kompetensutveckling. Genom ett stort teknikintresse kombinerat med en passion för att driva affärer och försäljning får du som Specification Engineer möjlighet att arbeta med innovativa lösningar med hjälp av Hiltis produkter, tjänster och programvara.

 

VI ÖNSKAR ATT DU:

  • -Har några års relevant arbetslivserfarenhet
  • -Har ett intresse för eller erfarenhet av komplex produkt- och tjänsteförsäljning
  • -Har passion för relationer och affärer
  • -Har ett stort engagemang, är strukturerad och initiativtagande
  • -Är van vid att arbeta både självständigt och i team
  • -Har branscherfarenhet samt ett intresse och nyfikenhet på teknik
  • -Har ingenjörsexamen
  • -Har körkort för personbil
  • -Har en god förmåga att förmedla ett budskap på svenska och engelska i tal och skrift

VARFÖR SKA DU SÖKA?

Vi har en utmärkt mix av människor och erfarenheter i våra team. Några av våra duktigaste medarbetare började på Hilti utan erfarenhet från branschen. Framgång på Hilti handlar om teamwork och förmåga, oavsett din bakgrund.

Teamet du kommer ingå i består idag av cirka åtta personer, och vi letar dig som vill ta dig an nästa utmaning tillsammans med ett gäng som lyckas tillsammans lyckas genom var och ens bidrag. Det som binder oss alla samman är ett driv att skapa relationer och affärer, och vi förenas i en nyfikenhet på ny teknik och hur den kan tillämpas. Idag utgår teamet från Stockholm och vi täcker in kunder och byggprojekt i Norra Sverige. Tveka inte att söka tjänsten om du är bofast i Norra Sverige. I teamet finns redan medlemmar som utgår från Umeå och Piteå.


Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningarna hanteras löpande. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Vikström Greve, Engineering Manager North, på + 46 73 801 10 83.

HÄR ANSÖKER DU: https://recruitingapp-2845.umantis.com/Vacancies/30949/Application/New/23

 

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till uppdragsgivaren!