Söker du arbete eller behöver rekrytera på Gotland?

Gotland växer! Tillsammans gör vi ön större. Enbart 4potentials har 20-talet roller att tillsätta nu.  Behöver ni rekrytera kontakta Lisa.karlbom@4potentials.com

Läs mer om alla lediga roller på ön – på 4potentials hemsida. Just nu och ofta söker vi efter redovisare, produktionschef till Gotlands Slagteri, tekniska chefer, säljchef, inköpare, arbetsledare, vice vd, rekryterare, byggkompetens, ledare på byggföretag, redovisningschefer, ekonomer, produktionspersonal, Vd till Gotlands Bryggeri, logistikkompetens, Vice VD till Alvar Hallgren Bygg , eventpersonal, produktionsplanerare till Foodmark i Klintehamn, bankkompetens, rådgivare mm

Söker du arbete på Gotland? Är du här på besök eller bor här? Oavsett är du välkommen att först registrera dig i 4potentials databas och därefter kontakta Lisa på 4potentials. På det sättet får du ta del av våra jobbutskick om lediga jobb på Gotland. Oftast tillsätter vi chefs- och ledarroller men även roller utan chefsansvar. Alla som söker arbete på Gotland bjuder vi på medlemsavgiften till 4potentials. På det sättet gör vi på 4potentials så att Gotland blir större.

Vi kan alltid förmedla kontakter och tips. Även om vi inte har alla jobb på Gotland på 4potentials – vet vi vem du kan prata med. Men börja med att registrera dig. Ange Gotland som ort där du söker arbete – i databasen!

Generellt brukar vi tipsa om att:

….samt att vara aktiv. Gå på Företagarnas #mötionera. Fråga efter kontakter. Addera folk på LinkedIn och Facebook så att ditt Gotlands nätverk växer. Tag nya kontakter. Lev drömmen fullt ut. VÄLKOMMEN!

Just nu söker vi på 4potentials efter bl a: https://4potentials.se/lediga-tjanster/

Besök gärna ön – men stanna ännu hellre kvar! Och du som bor här – dela denna annonsen så blir vi fler gotlänningar som kan berika vår ö!

Enbart 4potentials har lyckats få hit ca 400 nya Gotlänningar på 10 år. Vi tillsätter många ledande roller. Vi kan inte besvara alla mail så registrera er alltid först. Därefter tar vi en kontakt inom 2-3 veckor beroende på er profil. Ibland har vi inte ett jobb nu – men vi brukar få in ett arbete inom 1 år. Lycka till!

Registrera dig här om du söker arbete på Gotland: https://4potentials.se/apply/

Företag på Gotland som vill annonsera via 4potentials Gotland har bra priser. Gör som 100 andra har gjort (se exempel nedan). Vill du annonsera efter ledare och medarbetare via 4potentials – kontakta lisa.karlbom@4potentials.com

 

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök till 4potentials Gotland!