Senior rådgivare till LRF Konsult i Visby

Är du en driven senior rådgivare som brinner för att ge småföretagare rådgivning? Ta nästa steg i karriären genom att påverka utvecklingen på LRF Konsult- Sveriges största rådgivnings- och redovisningsföretag. Till vårt kontor i Visby söker vi nu en senior rådgivare inom ekonomi och skatt. Vi erbjuder dig en spännande roll med befintlig kundstock och stora möjligheter till att påverka din egen utveckling och kontorets fortsatta tillväxt.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en erfaren rådgivare som kommer att arbeta med olika företagsformer och proaktiv rådgivning för att hjälpa våra kunder att driva och utveckla sina verksamheter. Du kommer att bistå dina kunder med företagsekonomisk rådgivning, skattefrågor, bokslut och deklaration. Du kommer också att vara en rådgivare till dina kollegor inom dina kunskapsområden, samt ha en viktig roll i utvecklingen av ett framgångsrikt kontor med kundernas bästa i fokus.

Vem är du?
Vi tror att du är en erfaren redovisningskonsult som har arbetet fler år i branschen och har stor erfarenhet från redovisningsyrket. Om du är auktoriserad redovisningskonsult så är det meriterande. Du känner dig trygg i dina arbetsuppgifter och vil ta nästa steg i din utveckling. För att kunna vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på nya digitala lösningar mot kund.

Som person har du ett stort yrkesmässigt engagemang och tycker om att ha och ta ansvar för ditt arbete och att ta ett helhetsansvar för dina uppdrag. Vi arbetar i kundteam och du kommer att arbetsleda andra rådgivare som hjälper dig i dina uppdrag. Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners.

Du kommer delvis att överta befintliga kunder men du förväntas också belägga din tid och leverera resultat efter uppsatta mål.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en unik tjänst på Gotland och en arbetsplats där vi drivs av kundvärde, engagemang och affärsmässighet. Vi har höga resultat på medarbetarundersökningar och för fjärde året i rad i Universums årliga mätning är LRF Konsult utsedda till att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare.

På LRF Konsult erbjuder vi dig en inspirerande arbetsmiljö, stora utvecklingsmöjligheter och en positiv företagskultur. Som stöd har du nya digitala lösningar för både kund och medarbetare samt goda kompetensutvecklingsmöjligheter –  Välkommen att växa med oss till en av Sveriges bästa rådgivare!

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan och CV. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Här kan du ansöka: https://www.lrfkonsult.se/karriar/lediga-jobb/aktuella-tjanster

Vid frågor kring tjänsten kontakta kontorschef Mattias Hederstedt, tel. 0498-20 67 76  alt. mattias.hederstedt@lrfkonsult.se.

 

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till LRF Konsult!