Senior affärsutvecklare och projektledare, Ludvig & Co, Stockholm

Vill du vara med och göra skillnad? Nu erbjuds en unik möjlighet att bli del av PMO-teamet på Ludvig & Co och därmed vara en instrumentell part i att driva vår utveckling. Att ingå i PMO – Project management office på Ludvig & Co är utvecklande, spännande och intressant. Du kanske har arbetat med operations i linjen eller som managementkonsult – och i gränslandet affär och IT?

Ludvig & Co är Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag med cirka 1 300 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Med en mix av lokal närvaro och digitala lösningar erbjuder vi Sveriges småföretagare och privatpersoner trygghet och enkelhet genom personlig service, värdeskapande rådgivning och tjänster inom ekonomi, juridik och fastigheter.
ludvig

VARFÖR JOBBA HOS LUDVIG & CO?
I vårt PMO har vi samlat våra mest affärskritiska projekt. Projekten tas fram och beslutas genom vår årliga strategi- & verksamhetsplanering, med förankring i både ledning och styrelse.

Jonas Boudrie Granelli, Chef för Strategiska & operationella projekt berättar:  
” Vi har sedan 2018 en stark och aktiv ägare i form av Altor Equity Partner. Med vår ägare i ryggen är vi inne på en spännande utvecklingsresa med fokus på digitalisering, effektivisering och tillväxt. Som en av de största byråerna i en annars fragmenterad marknad har vi ett gyllene tillfälle att skapa tillväxt och ökad lönsamhet genom att investera i utvecklingen av unika, marknadsrelevanta kunderbjudanden och effektiva processer.

Här spelar vårt PMO en viktig roll, där du som senior affärsutvecklare och projektledare blir en nyckelperson i teamet.
Teamet består idag av fem personer. Tre med fokus på att förverkliga de projekt som härstammar från vår strategi- & verksamhetsplanering och två som fokuserar på att integrera våra förvärv.

Hos oss blir du en del av en platt organisation med öppen kultur och närhet till kollegor på alla nivåer. Vi tror på flexibilitet i planering av ditt jobb och balans i arbetslivet. I kombination med utvecklande och utmanande arbetsuppgifter samt fokus på din utveckling finns stora möjligheter till att växa hos oss”

DIN FRAMTIDA ROLL!
Den seniora affärsutvecklaren och projektledaren ansvarar för att leda ett eller flera av dessa affärskritiska projekt, ofta hela vägen från en idé på en whiteboard till realiserat affärsvärde. Projekten ligger högst upp på agendan i både företagsledning och styrelsen och har i regel medlemmar av vår företagsledning som både sponsor och styrgrupp. Rapportering sker till chefen för strategiska och operativa projekt (PMO).

Ansvarsområden

  • Skapa värde genom att framgångsrikt leda prioriterade projekt, från start till mål
  • Identifiera och involvera relevanta personer i genomförande och förankring av projektets resultat
  • Delta i utvecklingen av vårt strukturkapital inom PMO
  • Stötta i verksamhetsövergripande strategi- och planeringsarbete
  • Identifiera och rekommendera nya utvecklingsprojekt med utgångspunkt i vår strategi, verksamhetens behov och nya affärsmöjligheter

 

VEM ÄR DU? VI ÄR NYFIKNA!
Du har gedigen affärsutvecklingskompetens och projektledarerfarenhet. Vi tror att du har minst 5 års erfarenhet på en affärskonsultbyrå/managementkonsult eller motsvarande roll i linjen. Du har relevant utbildningsbakgrund som civilekonom, civilingenjör eller motsvarande.

Vi söker dig med förmågan att interagera med kollegor och beslutsfattare på alla nivåer i organisationen i företagsövergripande strategi- och planeringsarbete. Du har ett stort intresse för digitalisering, IT och effektivisering och drivs av att engagera våra kunder och kollegor. Du motiveras av att vara med från start till slut och har förmågan att självständigt planera och genomföra komplexa projekt.

 

ANSÖK IDAG!
Intervjuer sker löpande och vi vill uppmana dig att söka tjänsten omgående. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan och Glad sommar!

Här ansöker du: Ludvig & Co | Senior affärsutvecklare och projektledare (reachmee.com)

 

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till Ludvig & Co!