Account manager till e-mobility bolag i stark tillväxt

Vill du vara delaktig i en av de största samhällsförändringarna just nu – omställningen till eldrivna fordon? CaCharge välkomnar elbilarna och gör det lika lätt att ladda bilen som mobilen. Marknaden växer snabbt och vi söker en driven och tävlingsinriktad account manager till vårt sälj-och marknadsteam i Stockholm. Vi erbjuder en fartfylld resa i ett tillväxtbolag uppbackat av riskkapital. Du är med och formar en datadriven sälj- och marknadsorganisation med Europa i sikte.

Vi brinner för att skapa smarta och kostnadseffektiva lösningar och har bakgrund inom IoT, försäljning och entreprenörskap. Bolaget grundades 2015 av IT-entreprenörer och vår resa började med att ta fram affärsmodellen för att möjliggöra en massmarknad för eldrivna bilar. Vi tror att tillgången på många laddplatser är nyckeln till en kraftig expansion av de eldrivna bilarna.

Det senaste året har präglats av tillväxt med hundratals sålda laddplatser till stora fastighetsbolag. Vi expanderar snabbt och bygger upp en stark organisation för att möta marknadens växande behov. Vi söker dig som brinner för att göra affärer, bygga kundrelationer och möta aggressiva mål. Erfarenhet inom värdebaserad försäljning, marketingautomation och kombinerad B2B/B2C försäljning är ett plus, men affärsmässigheten och drivkraften är avgörande.

Ditt uppdrag är…
Att sälja in och skapa samarbeten med fastighetsägare, parkeringsbolag och kommuner som vill erbjuda laddplatser till sina hyresgäster, besökare och invånare. En förutsättning för att lyckas i rollen är att kontinuerligt arbeta för att förbättra, effektivisera och se nya möjligheter kopplat till försäljning och kundaktiviteter. Vi förväntar oss att du självständigt söker efter nya möjligheter att utvecklas och utveckla.

Vi erbjuder bra avkastning på ditt engagemang och på sikt kan detta stärkas ytterligare genom möjlighet till att bli delägare. På köpet får du även trevliga och duktiga kollegor samt stora utvecklingsmöjligheter.

Kika in vår hemsida och nyhetsrum på www.cacharge.com för att få mer info om vårt erbjudande, lösning, kunder och våra opinionsbildande aktiviteter. För frågor om tjänsten, kontakta Mårten Nyberg på marnyb@cacharge.com alternativt 070-727 57 90. Ansökan skickas även till Mårten.

Vi för löpande intervjuer. Välkommen med din ansökan!

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till uppdragsgivaren!