Säljare inom IT till Koneo – Visby

Koneo är den största leverantören på Gotland av IT-driftstjänster. Just nu är de på en spännande tillväxtresa där de växer och satsar på att utöka sitt team med personer som vill följa med och bidra  för att utveckla Gotland. Just nu söker Koneo efter dig som är en naturlig relationsbyggare som vill axla rollen som deras nya säljare inom IT.
nn

Om rollen

Rollen som säljare inom IT hos Koneo är en tjänst på heltidDu kommer att ingå i redan befintligt lokalt team i Visby, samt vara en del av den nationella säljorganisationen. I denna roll kommer man arbeta med att kombinera lösningar till kund som består av olika tjänsteleveranser. I uppdraget ingår både rekrytering av nya kunder och försäljning till befintliga kunder där man arbetar utifrån en personlig budget och uppsatta säljmål.

Målsättningen med denna roll kommer vara att öka omsättningen samt agera samarbetspartner och rådgivare till kunden. Vi ser att du delar vår vision om att ta med kunderna på en tillväxtresa där vi tillsammans hjälper dem att utvecklas och ta sig till nästa nivå!

nn
Om dig

Vi söker dig som har yrkeserfarenhet från IT-försäljning, dvs lösnings- och produktförsäljning sedan tidigare. Vi ser gärna att du har en vana att kombinera olika lösningar till kund som består av olika konceptleveranser.

Som person ser vi att du är en social och relationsbyggande person med ett intresse för försäljning och affärsutveckling. Vi lägger stor vikt vid en engagerad och prestigelös person som har lätt för att hantera olika typer av människor.

nn
Låter detta som din nästa utmaning?

Du ansöker via 4potentials rekryteringssystem och anger ”Koneo – IT säljare”
Vi intervjuar kandidater löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.