Säljare – 4potentials

Four Potentials AB startade 2010 och var då en utmanare och ett nytt alternativ på den svenska talangmarknaden. 4potentials är fortfarande än idag helt unikt på High Potentials, Executive search och Talent Advisory marknaden. Företaget har sedan 2014 haft en god lönsamhet och tillväxt och vill nu ta ytterligare ett steg på talangmarknaden. Visionen är att äga den svenska talangmarknaden genom att vara Top of mind hos High potentials. Är vi det kommer företagen fortsätta att anlita 4potentials. Sedan 2010 har över 250 stora svenska bolag givit 4potentials förtroendet. Nu söker vi dig som vill verka som säljare på 4potentials och en starkt bidragande kraft till vår fortsatta utveckling.

Vad är din utmaning?
Som säljare är du med och leder företaget framåt genom att bidra aktivt med försäljning av primärt platsannonser/jobbannonser på vår hemsida. Du kommer även diskutera med kunder per telefon/mail kring behov av rekrytering och Executive search samt kanske även Talent Employer Branding activities och undersökningar.

Du säljer framför allt in:

  • Platsannonser (ca 15-30 Tsek/per annons) genom telefon och mailkontakt.

I införsäljningsprocessen kommer du även vara ansvarig för att inhämta och publicera utkast till annonser på vår hemsida. I det fall kunden önskar köpa en komplett search eller rekrytering ser du till att boka in en rekryteringskonsult som går till kunden. I vissa fall kommer du vara med på kundmöten och i andra inte. Ditt primära mål är att arbeta med försäljning. Vi ser att du kommer kunna göra det till 75% av din tid. Resterande tid är administration och leveranser. Målet är att du under 2020 kommer sälja in över 180 platsannonser eller rekryteringar – ca en ny klient per dag! Du har bonus efter hur framgångsrik du är som säljare.

Vem tror vi är en framgångsrik säljare på 4potentials?
Vi söker en hungrig säljare som är van att ta ett stort försäljningsansvar. Du inger ett stort förtroende hos kund (rekryterare, Hr direktörer, Talent manager och andra ledare). Du har enkelt för att komma till avslut med kunden. Du har ett intresse för rekryteringsbranschen och förstår vikten av att företag får ombord kvalificerad personal. Du är en person som i stort sett endast behöver en telefon, dator och e-mail. Du ger energi, vill utvecklas hela tiden och är nyfiken på kundens utmaningar.

Vi ser gärna att du har utbildning som är adekvat för tjänsten. Du har tidigare arbetat med försäljning över telefon. Du är duktig på att uttrycka dig i skrift, kommunikation och offerter samt powerpoint och andra säljverktyg. Du är relationsskapande, gillar att hålla tempo och jobba mot uppsatta mål. Du drivs av resultat och utveckling.

Du har stor förståelse för att man i det mindre företaget kan få göra allt. Vi har strukturer, processer, databas, knowledge mm – men det är du som är bolagets största tillgång.

Vad erbjuder 4potentials?
Att få arbeta med High Potentials och bygga relationer på en talangmarknad och med 250 stora bolag är inspirerande. Till skillnad från andra rekryteringsbolag behöver vi inte lägga tusentals timmar på research utan har ofta en kandidat som passar för uppdraget vi skall lösa, eller så får vi ett tips som gör att uppdraget går i mål. Great People knows great people! Våra investerade timmar har vi lagt på de relationer vi byggt upp innan uppdraget skall levereras. Vi har en helt unik relation med kandidaterna och är stolta över den företagskultur vi byggt som värnar om kandidatens främsta. På 4potentials frågar vi kandidater om hur de mår, hur de vill rädda världen och vad vi kan göra för dem – varje dag.

4potentials unika relationsbyggande har tagit tid att bygga upp och hittills varit både kostnadskrävande och tagit stor energi från både medarbetare och ägare. Under 2020 kommer vi för första gången ha över 6000 uppdaterade relationer med Executives och mer juniora High Potentiaös. 6000 personer som är ödmjuka, drivna och kloka ledare samt specialister. Den databas med talanger som du säljer in till företag håller väldigt hög kvalitet. När du har sålt in en platsannons till kund kommer kunden alltid rekrytera en supertalang. Vi säljer aldrig in något som inte vet att vi kan leverera. Du kommer därmed bygga upp en relation med kunderna som gör att de köper mer. Vissa kunder köper idag ca 10 annonser per år. Vår tjänst har funnits i 10 år. Du kommer väldigt sällan behöva ringa eller kontakta företag som inte alls känner till oss.

Nu behöver vi dig som vill sälja in 4potentials. Vill du och har du kunskaperna samt egenskaperna kan du vara vår nya säljare på talangmarknaden!

Vårt huvudkontor finns i centrala Stockholm. Vi har talanger över hela världen i nätverket och har hittills levererat kandidater till företag både i USA, Asien, Europa, Sydamerika, afrika och Norden. Varje fredag finns det möjlighet till afterwork på jobbet och på kontoret serveras det frukost mm. Du kommer ha möjlighet att gå på våra events och träffa andra supertalanger.

Marknadsmässig ersättning, bonus och utbildning samt det man brukar få ingår i ditt startpaket. Välkommen till 4potentials!

Ansökan

Ansök via vår databas genom att välja säljare. För frågor, Vd, Fredrik Andersson.

Har du frågor om hur det är att arbeta på 4potentials är du alltid välkommen att kontakta våra medarbetare. Vi gör en resa tillsammans in i 2020. Välkommen att vara med och leda den!

 

 

 

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.

Ansök direkt till uppdragsgivaren!