Sälj och marknadschef, Strand Hotel, Best Western

Strand Hotel i Visby AB är ett stort familjeägt företag med två hotell i Best Western-kedjan: Strand Hotel med 125 rum, konferenslokaler, relax, restaurang, barer och Solhem Hotel med 99 rum, konferenslokaler, restaurang. Vi har höga ambitioner och ser gärna att du är med och påverkar vår utveckling framåt. Vårt företag består av flera olika delar och många spännande människor. I denna roll har du en aktiv del i hela vår verksamhet.

 

Intressant utmaning där du får en nyckelroll i företagets utveckling

Som Sälj- och marknadschef hos oss ansvarar du för verksamhetens marknads- och försäljningsstrategi med stort fokus på tillväxt, varumärkeskännedom, målgruppsbearbetning affärsutveckling samt kommunikation. Du jobbar, tillsammans med dina grupper, med marknads- och aktivitetsplaner samt verkställande av dessa. Ansvaret avser både det löpande arbetet och utveckling av nya lösningar och affärsmöjligheter.

Det är naturligt för dig att arbeta brett med försäljning, både mot nya kunder samt som inspiratör till merförsäljning genom hela organisationen.

Du har personalansvar för sälj – och marknadsavdelningen samt övergripande ansvar för restaurangen. I denna roll ingår du i ledningsgruppen och du rapporterar direkt till VD. Det finns stora möjligheter och förväntningar om att vara med och påverka riktningen och utvecklingen av företaget framåt.

 

Vi är nyfikna på vem du är

Du har relevant arbetslivserfarenhet inom sälj och marknad samt minst 5 års ledarskapserfarenhet med personalansvar. För att trivas i och lyckas i rollen behöver du vara en resultatdriven person som är duktig på att involvera, inspirera och motivera fantastiska medarbetare. Du är en prestigelös lagspelare som får medarbetare att växa.

Du förstår vikten av hög service och ser en naturlig koppling mellan ett gott ledarskap, gästnöjdhet och en lönsam affär. Vidare behöver du gilla att leda i förändring och ha viljan att vara med och bidra till att skapa den varma atmosfären och den härliga teamkänslan som gör att de båda hotellen är framgångsrika.

De personliga egenskaper som gör att du passar i denna roll är bland annat ditt unika drive, förmågan att bygga starka relationer, nätverka, att kunna inspirera till nya vägar framåt samt att du har kunskap, mod och förmåga att effektivisera, affärsutveckla och förflytta verksamheter. Du bygger och utvecklar med ett strukturerat arbetssätt som gör att företaget växer på lång sikt. Din analytiska höjd och strategiska förmåga är mycket bra och i kombination med din vilja att ”vi skall vinna varje match”  – möjliggör du att både medarbetare och bolaget utvecklas – varje dag. 

Det är meriterande om du har erfarenhet av digitala, automatiserade lösningar för ökad försäljning, marknadskännedom, omvärldsbevakning och kommunikation. 

 

På vägen till jobbet går, cyklar eller åker du bil utmed havet

Vi kan erbjuda en intressant utmaning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Du har ditt kontor på Strand Hotel i Visby som ligger precis bakom Almedalen. Ibland kommer vi ta walk and talk möten utmed havet. Ja, Gotland är magiskt och den här utmaningen är spännande då företaget genomgått en framgångsrik förändringsresa och lyft hela verksamheten ett antal nivåer. Men vi kan alltid utvecklas och där kommer du in i bilden. Hos oss får du vara med och påverka och steget mellan idé och beslut är kort. Vi är involverade i en mängd forum för att göra Gotland större och vi sponsrar exempelvis både kultur och idrott.

Vi är mycket måna om våra medarbetare och har en varm, omtänksam kultur samtidigt som vi alltid vill utvecklas. När vi nyligen blev marknadsledande på ön var det genom ett hårt arbete, tydligt ledarskap samt extraordinära insatser av duktiga, dedikerade och ödmjuka medarbetare. Välkommen med din ansökan!

Ansökan till Sofia Munkhammar, Strand Hotel

Du sänder din ansökan till vår nuvarande CFO-, sälj- och marknadschef, Sofia Munkhammar, som till sommaren tillträder VD-rollen.

Vår nuvarande VD, Hanna Wiman, går då på föräldraledighet och fortsätter sedan inom styrelsen i syfte att fortsätta utveckla företaget.

Rekrytering sker löpande och ansökan skickas med CV och kanske ett kort mail där du beskriver ditt intresse. sofia.munkhammar@strandhotel.se

Vi samarbetar med 4potentials och Fredrik Andersson. Han kommer att hjälpa oss senare i processen. Ange gärna om du tagit del av annonsen via 4potentials då vi har ett fantastiskt samarbete. Det skall bli mycket spännande att ta del av din ansökan!

Vill du veta mer om företaget? Se filmen om Hanna Wiman och Strand Hotel som blev årets företagare på Gotland! https://www.youtube.com/watch?v=QGcNMzekSq0

Blev du nyfiken på Strand Hotel men har en annan kompetens? Se alla lediga jobb här: https://www.strandhotel.se/lediga-jobb.aspx

Vill du bo säkert på hemestern? https://www.strandhotel.se/erbjudande-paket.aspx

 

Välkommen till Solhem Hotel och Strand Hotels fantastiska värld. Tillsammans skapar vi magi!

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till Sofia på Strand Hotel!