Returbagen expanderar – söker två drivna säljande regionchefer. En till Kalmar och en till Gotland

Är du en framåt, självgående och positiv person som älskar att jobba hårt och resultatinriktat?

Då kanske du är vår nya kollega! Vi söker nu två drivna personer som ansvarar för försäljning, resultat och kundkontakt. Dels en regionansvarig på Gotland samt en regionansvarig för Kalmar.

BAKGRUND TILL REKRYTERINGEN
Våra kunder jobbar inom byggbranschen och målet är att så småningom täcka hela landet (Vi har nyligen expanderat till Kalmar län från Gotland).

OM OSS
Affärsidén bygger på att kunden ska ha en så enkel och smidig byggavfallshantering som möjligt till en prisvärd kostnad med hjälp av våra storsäckar. Det har även tillkommit en ny lag som säger att byggföretag måste sortera sitt avfall direkt på byggarbetsplatsen, detta görs enklast i Returbagens storsäckar vilket underlättar införsäljningen.

Returbagen levererar även sand, jord och grus i storsäck. Kunderna ringer eller går in på hemsidan och beställer hämtning av säckarna som sedan hämtas upp/lämnas av lokala åkare med kranbil.

Du behöver inte ha tidigare erfarenhet inom byggbranschen. Stort plus om du har ett stort kontaktnät bland företag på Gotland respektive Kalmar

OM TJÄNSTERNA
Utmaningen innebär att du är kontaktperson åt våra nuvarande och kommande kunder, där du bland annat är ute och träffar kunderna samt har en del telefonkontakt där du främst bokar möten. Du kommer även vara med och utveckla och planera för hur Returbagen ska fortsätta växa. Du behöver kunna ta stort eget ansvar och vara van vid att jobba självständigt samt ha tidigare erfarenhet inom sälj.

 

VEM ÄR DU?
För att lyckas i rollen som regionansvarig är du mål- och resultatinriktad. Du är drivande och kan arbeta i ett högt tempo, affärsmässig, tydlig och kommunikativ. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt driv.

– Du har erfarenhet av liknande uppdrag.

– Bra meriter inom försäljning.

– Relevant utbildning inom ekonomi och försäljning.

– Du har B-körkort.

– I ditt arbete kommer du tala och skriva offerter på svenska

 

ANSÖKAN
Låter detta som en tjänst för dig? Skicka ditt CV och en kort beskrivning om dig till Daniel på Returbagen.

Ange vilken ort du vill vara regionchef för i din ansökan. Vi tar hjälp av 4potentials i denna rekrytering. Ange gärna om du såg annonsen via 4potentials.

Ansökan till: daniel@returbagen.nu

Läs mer här om Returbagen – https://www.returbagen.nu/

För mer frågor: Daniel Björkman, daniel@returbagen.nu

 

#Kalmar #Gotland #Regional Manager

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till Daniel på Returbagen!