Researcher och rekryterare till 4potentials i STOCKHOLM

4potentials chefsrekrytering växer och vi behöver få ombord fler rekryterare till vårt kontor i STOCKHOLM. Vi är just nu enormt snabbväxande och ett fantastiskt team med fyra erfarna rekryterare, internshipare/student-researchers, ekonomipersonal, IT/databas-konsult, styrelse och ägare. Vi gjorde förra året ett mycket bra resultat och växer nu snabbare än våra konkurrenter.

Du erbjuds en roll med högt tempo, arbete i centrala Stockholm (Vasagatan 16) samt möjlighet att få arbeta med de främsta kollegorna, kunderna och kandidaterna.

Vår arbetsmetodik är uppskattad av ledare, talanger och våra kunder. Vi var nominerade till årets rekryteringsföretag under 2022 och under 2021 kom vår grundare tvåa i tävlingen ”Årets rekryterare”. Vi ger mycket frihet under ansvar, god introduktion och satsar mycket på kompetensutveckling.

Vi är effektiva och det krävs att du också är driven, extremt effektiv och är en kollega som lyfter dina kompisar på jobbet. Du gillar att kontakta kandidater. Du tycker om att intervjua, ställa frågor, screena och du har en unik förmåga att förstå kandidatens potential.

I den här rollen kommer du arbeta som rekryterare och researcher i våra kunduppdrag. Du kommer ofta att få ta kravprofilen själv med kunden och varje dag pratar du med seniora chefer. Vi ger förtroende och du växer med ansvaret.

Vi erbjuder marknadens främsta ersättning för denna roll, fantastiska kollegor, en möjlighet att få arbeta i ett extremt lönsamt bolag med de bästa bolagen. Du har en fast lön och kan år 2, 3 etc få arbeta mer som säljande rekryterare om du vill?

Tycker du att det låter som en spännande roll? Vi är nyfikna på vem du är?

dfddgfg

VEM SÖKER VI?

 • Vi söker dig med ett stort intresse för att förstå och försöka se kandidaters potential
 • Du har en akademisk examen
 • Du är social, framåt och trevlig
 • Du vill arbeta hårt för att sätta våra uppdrag
 • Du har en analytisk förmåga och gillar att träffa en Vd eller en styrelse för att ta en kravprofil. Du kan lyssna och ställa frågor
 • Du är duktig på att finna kandidater
 • Du har ett intresse för näringslivet
 • Du vill arbeta i ett fantastiskt företag med fina värderingar
 • Du är mycket duktig på svenska språket. Du skriver mycket texter.
 • Du har en god IT-förståelse
 • Du är en duktig intervjuare. Vi kommer testa din ”förmåga att ställa frågor”

 

 

ANSÖKAN
Ansök via vår databas eller via ”bollarna på vår hemsida” bredvid denna annons.

Finns du inte med i 4potentials nätverk och databas ansöker du här: https://4potentials.se/apply/

 

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.