Researcher – anställning eller konsultuppdrag

4Potentials är Sveriges ledande rekryterings- och talangnätverk med en unik närvaro på marknaden. Med utgångspunkten att man är mer än sin CV, har 4Potentials etablerat sig som ett nätverk för våra Executives, High Potentials och partnerföretag, där vi samlas kring en gemensam syn på vad som skapar långsiktig framgång, både för individer och företag.
4Potentials är en effektiv arena både för de som vill göra karriär, liksom för dem som ska rekrytera de mest talangfulla medarbetarna. Genom 4Potentials möts människor för nya möjligheter och utmaningar.
4Potentials grundades 2010 och har de senaste fyra åren visat god lönsamhet. Styrelsen består av entreprenörer med gedigen kompetens och erfarenhet av att framgångsrikt driva verksamhet inom chefsrekrytering och talent management.
Nu behöver vi rekrytera eller ta in fler underkonsulter som researchers för att möta kundernas stora efterfrågan. M a o när du visar intresse för tjänsten så kan du göra det både för anställning eller som underkonsult.

UTMANINGEN
Som researchers hos oss arbetar du primärt med att lösa kunders behov av ny kompetens. Det rör sig om allt från chefsrekrytering till Young professional rekryteringar. Du kommer arbeta med 6-10 uppdrag där du genomför research för att finna kandidater. Är du mer senior kommer du även genomföra intervjuer och arbeta gentemot kund ibland. Men framför allt söker vi dig som kan finna kandidater.

Vi har mer än 250 referensbolag och kan erbjuda dig att få arbeta med några av talangmarknadens främsta företag. Genom att du levererar search- och rekryteringslösningar i världsklass bidrar du till kundens framgång, utveckling av talangens potential liksom hela talangmarknaden. På 4potentials är du med och förändrar världen. Vi är mycket mer än ett Executive Search företag och därför söker vi dig som kan göra stor skillnad. Du får ett extremt stort ansvar från dag 1 och därför behöver vi dig som gjort och vill göra resan med ett chefsrekryteringsföretag/nätverk. Vill du det?

VEM SÖKER VI?
Du har arbetat eller vill arbeta med rekrytering i ett högt tempo där kunden ställt extremt krav på leveransen. Antingen är du nyutexad eller så har du kanske eget företag inom HR. Du kan även ha arbetat 3-5 år och vill testa hur det är att verka som researcher.

För att vara en duktig researcher är du:
– Analytisk, streetsmart. Du har snabbt en lösning på var vi kan finna kandidaten
– Effektiv
– Insatt i affärsvärlden
– Strukturerad
– Social
– Arbetsam. Du arbetar gärna det lilla extra för att lösa kundens problem
– Har ett stort intresse för beteendevetenskap. Du gör kloka bedömningar om vilka kandidater som kan vara adekvata

Tjänsten är placerad i Stockholm. Man kan arbeta 80-100% och det går bra att arbeta enstaka dagar hemifrån.

VAD KAN VI ERBJUDA
Det finns många rekryteringsföretag men bara ett som del-levererar extremt effektivt genom att använda ett talangnätverk som en kandidatbank. Vi använder vårt extremt stora och uppdaterade talangnätverk både som kandidater, men även som tipsare. Vi tror mer på gediget talangarbete än annonser i sociala media. Hos oss erbjuds du att verkligen få arbeta med Talent management och talangrekrytering 2.0.

Dina kollegor är inspirerande och har stor erfarenhet från talangmarknaden. Vi sitter i ett modernt och exklusivt kontorslandskap i centrala Stockholm.

Framför allt kan vi erbjuda en inspirerande miljö där du dagligen möter seniora och mer juniora talanger. Du är även med på bolagets resa som under de senaste åren varit extremt lönsamma.

Marknadsmässig ersättning vid anställning eller konsultuppdrag. I vår företagskultur får du extremt stort eget ansvar och du kommer uppskatta att arbeta med några av arbetsmarknadens mest spännande kandidater, kollegor och företag. Varje dag lär man sig något nytt! Dina kollegor har humor, kan slå till en boll på volley och är duktiga nätverkare. Tillsammans med dem bygger du 4potentials 20.20.

ANSÖKAN
Du ansöker via vårt rekryteringssystem och anger Researcher vid ansökan. Du behöver endast bifoga CV. Vi tror inte på personliga brev. Däremot tror vi extremt mycket på det personliga mötet. Om du vill arbeta som underkonsult mailar du fredrik.andersson@4potentials.com det separat efter att du ansökt via databasen. Ange gärna även då dina Konsult/löneanspråk.

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.