Redovisningsekonom – Unibail-Rodamco-Westfield

Redovisningsekonom

Unibail-Rodamco-Westfield är Europas ledande kommersiella fastighetsbolag som även i Norden äger och driver några av de främsta köpcentrumanläggningarna. Bolaget har ett starkt fokus på högkvalitativa kommersiella fastigheter med tyngdpunkt på köpcentrum. Unibail-Rodamco- Westfield investerar och utvecklar aktivt sina tillgångar och är etablerade i 12 länder i Europa och USA och har cirka 3100 anställda. Genom vår Better Places 2030 agenda, ett av fastighetsbranschens mest ambitiösa hållbarhetsprogram, arbetar vi aktivt med att skapa platser som håller högsta miljömässiga standarder och som bidrar till bättre städer och samhällen. Unibail-Rodamco-Westfield är en inkluderande arbetsgivare som eftersträvar jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrunder och förutsättningar. Vi tror på att mångfald spelar en viktig roll i framgången för vår verksamhet och vi är engagerade i att skapa en arbetsmiljö som respekterar och värderar våra individuella olikheter.

Vi söker en driven redovisningsekonom med helhetsansvar över ett eller flera bolag inom koncernen. I arbetsuppgifterna ingår att arbeta med löpande redovisning, avstämningar, genomförande av kvartalsbokslut, årsbokslut etc. Rollen kommer att fokusera på de svenska fastigheterna med utrymme för internationellt utbyte. Tjänsten är placerad i Stockholm med start omgående.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara;

 • arbeta med den löpande bokföringen samt avstämningar för ett antal bolag inom koncernen.
 • kvartals- och årsbokslut där du säkerställer att resultatet stämmer överens med hur verksamheten ser ut.
 • upprätta årsredovisningar, momsredovisningar samt arbeta proaktivt för att redovisningen stödjer och följer verksamheten.
 • aktivt bidra till processutvecklingen och utveckla användandet av bolagets affärssystem.
 • registrering och rapportering kommer i affärssystemet SAP.

 

Profil
För att lyckas i rollen besitter du en god analytisk förmåga, är driven, strukturerad och noggrann i ditt arbete och i ditt sätt att vara. Vidare ser vi att du är prestigelös, en ”doer” och att du är öppen och flexibel för förändringar. Du drivs av att arbeta självständigt och du är också en lagspelare. Vidare bör du trivas i en miljö med högt tempo och en hög ambitionsnivå.

 

Kvalifikationer och erfarenhet

 • Erfarenhet inom redovisning
 • Universitetsutbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Vana att möta deadlines i högt tempo
 • Driven och brinner för redovisning samt har en förmåga att se nya lösningar
 • God samarbetsförmåga, arbetar självständigt och är skicklig på att skapa nya relationer
 • Goda kunskaper inom Swedish GAAP och IFRS
 • Flytande engelska i tal och skrift
 • Det är meriterande om du tidigare arbetat i ett större globalt företag, gärna inom fastighetsbranschen samt om du tidigare arbetat med skatt

 

Ansökan

Känner du igen dig i ovan beskrivning? Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar att få din ansökan så snart som möjligt men allra senast 2021-05-21.

Här ansöker du: https://urw.wd3.myworkdayjobs.com/en-US/urw_career_site/job/URW-The-Nordics-Headquarters/Accountant_JBR_00001609-1

Välkommen med din ansökan!

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till URW!