Recruitment Consultant with high potential

4Potentials är Sveriges ledande rekryterings- och talangnätverk med en unik närvaro på marknaden. Med utgångspunkten att man är mer än sin CV, har 4Potentials etablerat sig som ett nätverk för våra medlemmar och partnerföretag, där vi samlas kring en gemensam syn på vad som skapar långsiktig framgång, både för individer och företag.
4Potentials är en effektiv arena både för de som vill göra karriär, liksom för dem som ska rekrytera de mest talangfulla medarbetarna. Genom 4Potentials möts människor för nya möjligheter och utmaningar.
4Potentials grundades 2010 och har de senaste fyra åren visat god lönsamhet. Styrelsen består av entreprenörer med gedigen kompetens och erfarenhet av att framgångsrikt driva verksamhet inom chefsrekrytering och talent management.
Nu behöver vi rekrytera fler rekryteringskonsulter för att möta kundernas stora efterfrågan. I den här rollen söker vi en mer junior rekryteringskonsult.

UTMANINGEN
Som ny och mer junior rekryteringskonsult hos oss arbetar du primärt med att lösa kunders behov av kompetens direkt från högskolan eller personer med 1-5 års arbetslivserfarenhet. Det rör sig om allt från Young professional rekryteringar till traineeprogram. Du kommer primärt arbeta med att leverera rekryteringsuppdrag, men även att sälja våra tjänster. De flesta av våra uppdrag kommer dock in genom att kunder kontaktar oss, men vi tror att drivna och säljande rekryteringskonsulter är både bättre på att leverera mot kund liksom att ha kontakt med kandidater. Vi vill ha rekryteringskonsulter som vill vara nära affären och bidra till kundens, kandidatens och vår utveckling. Du skall uppskatta att ex coacha en talang som arbetat 2-4 år och genom din coaching kunna utvecklas som person. Du kommer även göra flera medlemsintervjuer varje vecka.

Din utmaning är att verka i gränslandet mellan mindre erfarna talanger och välkända talangfulla företag. Vi har mer än 250 referensbolag och kan erbjuda dig att få arbeta med några av talangmarknadens främsta företag. Genom att du levererar rekryteringslösningar i världsklass bidrar du till kundens framgång, utveckling av talangens potential liksom hela talangmarknaden. På 4potentials är du med och förändrar världen. Vi är mycket mer än ett rekryteringsföretag och därför söker vi dig som kan göra stor skillnad. Du får ett extremt stort ansvar från dag 1 och därför behöver vi dig som kan ta ett eget stort ansvar för att du får in uppdrag och löser dem.

På 4potentials kommer du även stötta vår eventansvarige inför de stora eventen samt att du kommer genomföra en del research i chefsrekryteringsuppdrag. Du ser kanske denna rollen som en första eller andra roll efter examen. På 4potentials kan du avancera snabbt till att arbeta som senior rekryteringskonsult.

VEM SÖKER VI?
Du vill arbeta med rekrytering i ett högt tempo där kunden ställer stora krav på leveransen. Då vi arbetar mycket med vårt talangnätverk slipper du arbeta mycket med research och kandidatsökningar på nätet etc. Du är din egen researcher och därför måste du klara av alla moment från sälj, kravprofil till kandidatpresentation. Du har ett digitalt tänk och förstår hur du skall använda den nya tekniken i ditt arbete.

Du har kanske arbetat med rekrytering eller så vill du lära dig? Framför allt vill du verka på en talangmarknad.

Vi ser gärna att vi får in en extremt ambitiös future high potential – som är beredd att arbeta stenhårt för att utvecklas inom rekrytering och talent management. Ditt drive och din förmåga att skapa resultat är centrala egenskaper för att lyckas. Du är analytisk lagd och vågar ställa frågor. Du får gärna vara en framtida ledare och vilja bidra till hela 4potentials utveckling. Du är noggrann och levererar med kvalitet. Du har ett stort hjärta och är en fantastiskt social kompetent person.

Du gillar att vi är ett talangnätverk och är nyfiken till att bidra till utvecklingen av talangmarknaden.

Tjänsten är placerad i Stockholm med resor inom Sverige.

VAD KAN VI ERBJUDA
Det finns många rekryteringsföretag men bara ett som del-levererar extremt effektivt genom att använda ett talangnätverk som en kandidatbank. Vi använder vårt extremt stora och uppdaterade talangnätverk både som kandidater, men även som tipsare. Vi tror mer på gediget talangarbete än banners i sociala media. Hos oss erbjuds du att verkligen få arbeta med Talent management och talangrekrytering 2.0. Då vi även har en massa talanger och talangfulla partners som du möter i coaching, event och andra mötesformer kommer du dagligen få möta potentiella talanger.

Dina kollegor är inspirerande och har stor erfarenhet från talangmarknaden. Vi sitter i ett modernt och trevligt kontorslandskap i centrala Stockholm.

Framför allt kan vi erbjuda en inspirerande miljö där du dagligen möter juniora talanger. Du är även med på bolagets resa som under de senaste åren varit extremt lönsamma.

Marknadsmässig ersättning med bonus som gör att du få en god löneutveckling. I vår företagskultur får du extremt stort eget ansvar och du kommer uppskatta att arbeta med några av arbetsmarknadens mest spännande kandidater, kollegor och företag. Varje dag lär man sig något nytt!

Du kommer få vara med på ett företags resa från etablerat varumärke till att ta nästa steg på marknaden. Här blir du en central spelare.

ANSÖKAN
Du ansöker via vårt rekryteringssystem och anger REKRYTERINGSKONSULT vid ansökan. Du behöver endast bifoga CV. Vi tror inte på personliga brev. Däremot tror vi extremt mycket på det personliga mötet.

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.

Ansök via 4potentials databas!