Rådgivare med projektvana till Almi Gotland

På Almi har alla ett starkt gemensamt intresse – vi vill se fler växande och framgångsrika företag i Sverige. På Almi tar vi utgångspunkt i företagens behov, vi möter företag i alla faser och branscher och via affärsutveckling, finansiering och riskkapital bistår vi i deras tillväxtresa. För att trivas hos oss ska du stimuleras av att arbeta för andra människors framgång och hållbart företagande.

Almi Gotland söker nu rådgivare som vill vara med och utveckla företagandet på Gotland. Vi ser det som extra meriterande om du dessutom har erfarenhet från projektledning.

Vi på Almi värdesätter en jämställd organisation och en jämn könsfördelning, därför ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

 

Arbetsuppgifter

Rollen kommer vara inriktad på rådgivning, affärsutveckling samt arbete i projekt. Du kommer att möta många entreprenörer och din uppgift blir att vara inlyssnande och analysera kundens behov av affärsutveckling och finansiering. Du träffar enskilda tillväxtföretag, såväl vd som ägare och leder grupper i utvecklingsprocesser.

I rollen som Rådgivare kommer du även möta kunder med innovativa idéer och företag med nya lösningar, ditt arbete är att via workshops och coachning stötta dessa i att ta sin idé till marknaden. Du ska även kunna bedöma deras finansiella behov och rådge kring lösningar. På vårt kontor arbetar vi i team där vi drar nytta av varandras kunskaper och erfarenheter för att kunna bidra till så stor kundnytta som möjligt, varav vi sätter stor vikt vid din förmåga att samarbeta och sätta laget framför jaget.

På Almi Gotland driver vi många stora projekt med tillväxtfokus, varför en del av rollen även innefattas av arbete i projekt samt projektledning där vi värdesätter god kontroll, struktur, säljfokus, driv och ekonomisk erfarenhet.

 

Vem är du?

För att lyckas i rollen krävs att du trivs med nätverkande och utåtrikat arbete med fokus på resultat. Du är förtroendeingivande och initiativtagande med ett prestigelöst förhållningssätt. Vi söker dig som tänker affärsmässigt och har ett stort engagemang och förståelse för företagande och entreprenörskap.

Vidare ser vi att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och du får gärna ha arbetat i/med snabbväxande bolag från olika branscher. Du har en god ekonomisk förståelse och en förmåga att analysera och bedöma kundens behov av affärsutveckling och finansiering.. Du ser det som naturligt att ha ett fokus på relationsdrivna affärer.

Du bör ha en akademisk utbildning inom ekonomi, företagsekonomi eller verksamhetsutveckling.

Din svenska och engelska är flytande och för tjänsten behöver du ha körkort och tillgång till egen bil. Ett väluppbyggt nätverk inom region Gotland ses som meriterande samt ett intresse för hållbarhet och hållbara företag. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet från projektledning.

 

Ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Henrik Munkhammar 0498-202201. Urval sker löpande varför vi önskar din ansökan snarast. Din ansökan och CV skickar du till Henrik –  henrik.munkhammar@almi.se

 

Vad kan Almi erbjuda dig?

Almi investerar i framtida tillväxt. Det är nytänkande och entreprenörskap som skapar nya och växande företag, men ofta behövs det också kapital och i många fall även stöd från erfarna rådgivare. Vi är en partner med bredd som erbjuder lån och rådgivning till företag.

Almi befinner sig i ett spännande utvecklingsskede och miljön är dynamisk och nytänkande, där du har möjlighet att få arbeta i ett team med erfarna kollegor. Vi tror på att våra medarbetares olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar vår verksamhet.i.

Du kommer få vara med på en spännande resa tillsammans med Almi där du även får möjlighet att arbeta tätt tillsammans med många spännande aktörer inom vår region. Du får en roll med stora möjligheter att utveckla både dig själv och Almi under trygga förutsättningar. Vill du vara med och påverka affärsutvecklingen på Gotland så är detta en mycket spännande roll.

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till Almi Gotland!