Protos söker drifts- och fastighetstekniker – Gotland

Kliv in i framtiden tillsammans med PROTOS AB!

Gotlands Slagteri och Svenskt Butikskött tar ett stort kliv framåt för hållbar matproduktion – de går samman och bildar det nya livsmedelsbolaget PROTOS.
Företaget är känt bland annat för sitt regionala varumärke ”Smak av Gotland” och är även störst i Sverige på Krav-märkt kött. I och med sammangåendet tas nästa steg i utvecklingen av framtidens livsmedel baserade på både animaliskt och vegetariskt protein. 

Just nu söker Protos på Gotland efter en strukturerad och driven tekniker med passion för teknik och service till deras verksamhet!
nn

Dina arbetsområden

Du kommer att ingå i Teknikavdelningen och rapporterar direkt till Teknisk chef/Teamchef. Teknik-och supportavdelningen är en väl fungerande och sammansvetsad grupp som spelar en mycket central roll på slakteriet. Drivkraft, respekt och affärsmässighet är ledord för hela vår verksamhet och det är viktigt att du kan ta till dig och omsätta dessa i vardagliga handlingar.

Drift- och fastighetsteknikers huvudsakliga områden är drift, underhåll och reparation av panncentral, kyl- och trycklufts central, reningsverk, ventilation och VVS installationer. Beredskapstjänstgöring är en del av tjänsten.
nn
nn
Om rollen

Vi söker dig som är en duktig och driven person med en teknisk bakgrund. Gärna erfarenhet inom processindustri sedan tidigare. Du är självgående och klarar av att jobba parallellt med flera arbetsuppgifter samtidigt och har god förståelse kring hur man prioriterar dessa.

Vi erbjuder dig en kreativ roll med utrymme för att komma med egna kunskaper och idéer gällande förbättringsarbetet hos Gotlands Slagteri. Vi värnar om arbetsmiljön och tillsammans med ett härligt team och en ”ge och ta” attityd så hjälps man åt på denna arbetsplats.
nn

Vi förväntar oss:

 • Att du har en hög arbetskapacitet med förståelse att Teknikavdelningen är en serviceenhet
 • Att du har erfarenhet av industriproduktion och de teknikområden tjänsten omfattar
 • Att du har god samarbets- och kommunikationsförmåga.
 • Att du är duktig på att skapa goda relationer i din arbetsgrupp
 • Att du har ett brinnande intresse för teknik och service.
 • Att du är flexibel och nyfiken på företags- och personlig utveckling
  nn

Det är meriterande om:

 • Du har VVS/ventilations kunskaper
 • Du har certifikat för pannoperatör
 • Du har ”Certifiering” för att ta vattenprov i reningsverk
 • Du har erfarenhet av värme/kylteknik
 • Du har erfarenhet av att använda fastighetsautomationssystem

nn
Har vi fångat ditt intresse? – Ansök via de runda knapparna bredvid annonsen!

Du ansöker via vårt rekryteringssystem och anger ”Protos söker drifts- och fastighetstekniker – Gotland” på första sidan när du ansöker.

Vi hanterar ansökningar och intervjuer löpande. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisa Karlbom, telefon 070-768 45 88 eller mail lisa.karlbom@4potentials.com
nn

Om Protos

Protos har cirka 160 anställda och omsätter 950 miljoner kronor. Verksamheten bedrivs i Visby och i Solna. Företaget är känt bland annat för sitt regionala varumärke ”Smak av Gotland” och är även störst i Sverige på Krav-märkt kött. I och med sammangåendet tas nästa steg i utvecklingen av framtidens livsmedel baserade på både animaliskt och vegetariskt protein.

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.