Projektledare till Navet Affärssystem

Navet består av 40 specialiserade affärskonsulter inom tre samverkande affärsområden: Navet Corporate finance, Navet Ekonomistyrning och Navet Affärssystem. Koncernen omfattar även det helägda dotterbolaget Industrifakta AB. Utifrån våra kontor i Helsingborg och Malmö verkar vi sedan 1989 över hela Sverige, och följer våra svenska kunder i utlandet. Navet koncernen omsätter ca 50 Mkr med god lönsamhet.

Inom Navet Affärssystem arbetar vi med lösningar i Microsoft Dynamics NAV och för integration mellan affärssystemet och externa stödsystem, omvärlden och kringutrustning. Vi har flerårig erfarenhet av molnbaserade lösningar.  Idag är vi ca 15 medarbetare inom Navet Affärssystem och några av våra kunder är: Välinge Innovation, Nolato, Kjell & Company, Stavdal, Sembo, Carepa, Safety Respect, Kranpunkten, Boxon, Suez, Mildef och Cernelle. Navet är partner till Microsoft, Qlik och Hypergene.

För att ta hand om en ständigt ökande efterfrågan på våra tjänster, söker vi nu:

Projektledare till Navet Affärssystem – för vårt framgångsrika, kompetenta och nyfikna team av specialister
Du är en erfaren, driven och väletablerad tekniskt kunnig ekonom, gärna med högskoleexamen från både företagsekonomi och systemvetenskap. Du är intresserad och kunnig i system och processer och har förmågan att förstå verksamheter även ur kundens perspektiv. I projektledarrollen lyfter du blicken och fokus är att leda våra projekt och medarbetare till framgångsrika leveranser samt successivt bära kundansvaret för specifika uppdrag.

Välkommen med din ansökan till Anders Claesson, Partner och affärsområdeschef, anders.claesson@navet.se. Läs mer om Navet på www.navet.se.

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till uppdragsgivaren!