Privatmarknadschef till Sparbanken Gotland

Sparbanken Gotland är en fristående och helt självständig bank vars syfte är att göra hela Gotland till en bättre plats genom att vara en aktiv, närvarande och långsiktig affärspartner till gotländska privatpersoner och företag. Just nu är de inne i en spännande tillväxtresa och letar efter dig som vill fortsätta utveckla banken i rollen som deras nya Privatmarknadschef!

nn
Om tjänsten och arbetsuppgifter:
nn
Rollen som Privatmarknadschef är en senior roll på heltid där du:
Har personalansvar för bankens privatrådgivare och kundservice – totalt fem personer. Du leder ditt team utifrån Sparbankens värderingar och har det övergripande ansvaret för bankens för rådgivning och försäljning mot privatpersoner.
nn
I rollen ingår även att sköta veckoplanering, informationsplanering och att hantera marknadsinformation. Du kommer ha ett övergripande ansvar för bankens privatmarknadsaffär (bolån, spara & placera, försäkringar, kassaärenden) och ingå i bankens ledningsgrupp. Detta är en senior roll där du rapporterar direkt till VD i en självständig lokal bank där alla beslut fattas på Gotland.
nn
För att trivas i denna roll behöver du vara en engagerad och ödmjuk ledare som sympatiserar med Sparbanksidén och som vill bidra till Sparbanken Gotlands tillväxtresa. Du tycker om att arbeta med och utveckla dina medarbetare och kollegor. Du är strukturerad, noggrann och duktig på att planera och kommunicera – såväl internt som externt.
nn
I denna roll kommer du agera som spindeln i nätet och därför ser vi att du är lösningsorienterad och gillar mixen av ledarskap och affärsutveckling.
nn

Erfarenheter och kunskaper

Vi ser gärna att du har en högskoleexamen inom ekonomi eller annan relevant utbildning. Alternativt att du har lång arbetslivserfarenhet som vi bedömer vara likvärdig. Oavsett utbildningsnivå har du ett antal års relevant arbetslivserfarenhet – helst inom bank eller annan finansiell verksamhet.
nn

Vidare ser vi även att du

  • Har god förståelse för och intresse av bankverksamhet i synnerhet avseende privataffären.
  • Har förståelse för digitalisering och förändringsprocesser.
  • Tillämpliga Swedseclicenser (ej ett krav men meriterande).
  • Är flexibel och uppskattar en föränderlig miljö med ett högt tempo.

nn

Om dig

Vi söker dig som är en naturlig ledare som har en fallenhet för att bygga relationer med såväl dina kollegor som med bankens kunder. Du gillar att ta en aktiv roll i samhället och delar samma vision som Sparbanken – att göra gott för Gotland. Du lockas av den tillväxtresa som du driver tillsammans med dina kollegor. 
nn
I rekryteringen kommer ett stort fokus läggas på dina personliga egenskaper.

nn
Du ansöker via vårt rekryteringssystem och anger ”Privatmarknadschef till Sparbanken Gotland” när du ansöker. Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig därför skicka in din ansökan redan idag. Vid frågor eller funderingar angående rollen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisa Karlbom.
Telefon: 070-768 45 88
Mail: lisa.karlbom@4potentials.com

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.

Ansök direkt till uppdragsgivaren!