Privatläkarna på Gotland söker specialistläkare, ortoped och kompetens inom allmän medicin

Privatläkarna är ett framgångsrikt företag som har många duktiga och trevliga medarbetare. Nu vill verksamheten fortsätta att växa för att kunna ta hand om det stora intresset på Gotland.

Idag omfattas verksamheten av bl a läkare, sjuksköterska, sjukgymnast, psykolog och arbetsterapeut. De arbetar mycket mot försäkringsbolag (försäkringsmottagning) men har även privatbetalande patienter. Det är kvalitetsorienterad, uppskattat och genuin verksamhet med mottagning i Visby. De hjälper många idrottsföreningar och idrottare och har ett gediget samarbete med många klubbar och föreningar.

De söker nu Specialistläkare. Bl a söker de en ortoped men är även intresserade av specialister inom allmänmedicin, internmedicin och kardiologi. Oavsett din kompetens tycker vi att du skall höra av dig. Vi växer hela tiden och kanske är din kompetens och erfarenhet mycket adekvat för oss.

Du kommer utgå från Visborgsallén 33 på gamla P18-området. I en härlig och inspirerande miljö kan du cykla eller gå till kontoret om du bor i Visby.

Som ortoped på vår försäkringsmottagning så träffar du patienter för att göra bedömningar. Enklare injektioner av exempelvis axlar och knän förekommer frekvent. Du har möjlighet att remittera patienterna för röntgen/MR eller till andra specialistläkare. På kliniken sker inga operationer utan det är rena mottagningsbesök.

Vi kan erbjuda timanställning eller så kanske du vill arbeta som konsult. Vi är flexibla och kommer lyssna på dina önskemål om hur mycket du vill arbeta. För rollen som ortoped behöver vi att den anställde arbetar som minst 4 timmar i veckan – men vi ser gärna att du vill och kan arbeta mer.

 

Välkommen med din ansökan idag!
Man söker till verksamhetsansvarig Erik Lindberg, 0498-290790 eller info@privatlakarnavisby.se

4potentials kan starkt rekommendera Erik och deras verksamhet. Mycket genuina, kompetenta och trevliga kollegor. Tipsa gärna Erik om du känner en ortoped, allmänmedicinare, kardiolog eller annan läkare. Läs mer om verksamheten på https://www.privatlakarnavisby.se/

Och ta hand om dej! Är du f.ö nyfiken på att arbeta inom sjukvården? Registrera dig i 4potentials nätverk. Vi tillsätter flera roller varje år!

JJ

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till uppdragsgivaren!