Arbetschef – Habitek

   

page1image63514784

Habitek är en varm och lönsam aktör inom bygg, utemiljö och teknisk fastighetsförvaltning. Koncernen, som består av tre verksamhetsområden, verkar i Stockholmsområdet och har ett tydligt syfte: att människor ska kunna leva, bo och verka bättre
– idag och i framtiden. Vi har funnits i 26 år, koncernen omsätter cirka 520 mkr (2019) och har runt 130 anställda, eller medskapare som vi säger. Hälften av våra medskapare är tjänstemän. Vårt kontor ligger i NACKA STRAND. Koncernen är i en god form.

Vi söker Arbetschefer, antar Du utmaningen?

På HABITEK gillar ”laget” att slå världsrekord. 2019 nådde koncernbolagen nytt världsrekord med ny rekordomsättning. Utmanande, lönsamma projekt som kan ge nya världsrekord och stolthet driver oss. Framgång föder ny framgång. Habitek önskar därför förstärka organisationen med fler drivna och engagerade medarbetare. Vi bygger både nytt och bygger om, kontor, kommersiella lokaler och samhällsfastigheter samt via koncernbolagen, Utemiljö (trädgård, mark/anläggning) och Förvaltning (teknisk förvaltning) underhåller vi kunders fastigheter. Det går bra för oss, bland annat för att vi över tid är ett lönsamt kompetent lag med tillväxt som trivs med varandra, har roligt tillsammans och alltid sätter våra kunder i fokus.

Jobbet och vi

Nu söker vi arbetschefer till ny- och ombyggnationer. Som arbetschef på HABITEK äger du din egen budget, ansvarar för ackvisition samt att projekten bedrivs enligt tidplan, budget, kvalitets- och miljöplaner. Du stöttar platschefer och arbetsledare i din grupp i produktionstekniska frågor ute i projekten med mera. Kontakt med beställare och underentreprenörer, tids- och resursplanering, ekonomi- och beställarmöten samt inköp och avtalsfrågor är ditt ansvar. Vi förväntar oss att du både vårdar och utvecklar era redan uppbyggda affärsrelationer likväl drar in nya lönsamma affärer.

Vi är ett engagerat, drivet och positivt lag som är måna om att hålla oss i framkant när det gäller kvalitet, hållbarhet och våra medarbetares kompetens och utveckling. Vår kultur och våra spelregler är viktiga för oss och har är en stor del i vår framgångsresa. Idag finnes fyra drivna, självständiga arbetschefer men de borde vara några fler. En arbetschef hos HABITEK omsätter självständigt upptill drygt 100 miljoner årligen i sin respektive grupp. Vi erbjuder ett flexibelt arbetssätt under ett fritt eget ansvar och stora utvecklingsmöjligheter framåt.

Vem är Du?

Vi söker dig som har en civil- eller byggnadsingenjörsutbildning eller motsvarande. Du har mångårig erfarenhet från branschen och bör tidigare på ett väldokumenterat sätt arbetat med ovanstående områden. En ledande befattning är för dig en självklarhet. Det är lika självklart för dig att ha det yttersta ansvaret för flera projekt samtidigt i olika stadier samt vara van vid personalansvar och vill jobba med att utveckla både dina medarbetare och ditt eget ledarskap. Som person är du ytterst affärsmässig, tävlingsinriktad, social, ansvarsfull och engagerad i det du åtar dig och jobbar på ett ärligt, lönsamt, långsiktigt sätt och skapar en god och säker arbetsmiljö. Du talar och skriver svenska flytande och du har god datorvana. Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Är du affärsorienterad, social och kommunikativ med ett starkt eget driv och har DET så kommer du både passa in och trivas hos oss och vi med dig!

Välkommen med en ansökan

Låter det här som en tjänst som passar dig? Tveka då inte att skicka in ditt CV och ett personligt brev snarast möjligt. Har du frågor eller funderingar rörande tjänsten är du välkommen att höra av dig till vår HR-chef Ulrika Ledmyr, 070-667 96 50 eller på epost: jobb@habitek.se och självklart finns ingen tid för ansökan utan vi söker löpande.

Har du frågor kan du även vända dig till vår VD och ägare, Anders Sandelius, 070-669 50 55, e-post:

anders.sandelius@habitek.se

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till Habitek