Partner Relations Manager – Zmarta Group

Zmarta Group söker ytterligare en stjärna till sin dynamiska och snabbt växande verksamhet inom jämförelsetjänster!

Är du en strategisk relationsskapare som vill vara med på en spännande resa och bygga upp och ansvara för Zmartas bolånepartner? I så fall har du hittat rätt!  Vi söker nu en Partner Relations Manager för att ta vår bolånesatsning till nästa nivå.

JOBBET!
Som Partner Relations Manager blir du en del av Zmartas partnerteam. Du kommer att ansvara för att utveckla våra befintliga samarbetspartners samt bedriva nykundsbearbetning, allt i från prospektering till signering och sedan projektleda implementering av nya partnerlösningar

Du ansvarar för att löpande följa upp dina partners för att driva mot uppsatta mål och KPI´er. Du förväntas identifiera nya utvecklings- och affärsmöjligheter för att ta den gemensamma affären till nästa nivå.

Dina huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter innefattar att:

  • Förbereda, genomföra och följa upp möten med befintliga och potentiella partners
  • Driva avtalsförhandling
  • Projektleda implementering av nya samarbeten
  • Följa upp lansering av nya samarbeten
  • Genomföra månatliga uppföljningar, rapportering och utvärderingar av resultat
  • Följa upp KPI:er och återkoppla/sätta handlingsplan för att ständigt förbättra konverteringsgrader
  • Projektleda regelbundna workshops för att utveckla tjänsten, förbättra gemensamma processer och hitta nya affärsmöjligheter

FÖR ATT LYCKAS!
Vi söker dig som har minst 3-5 års erfarenhet från relationsskapande försäljning mot högt uppsatta chefer. Du känner dig bekväm i förhandlingssituationer och ska ha ett bra track record från tidigare förhandlingssituationer.

Du har troligen en akademisk examen eller motsvarande arbetslivserfarenhet med goda kunskaper om bolån. Meriterande är om du har erfarenhet från bank och finans och/eller bolån med ett starkt etablerat nätverk.

Du är en förtroendeingivande person som är en god lyssnare och en van och bekväm kommunikatör. Rollen innebär ett självständigt arbete men du har hela vårt partnerteam som stöd. Du har en hög ambitionsnivå och har dokumenterad erfarenhet från att arbeta självständigt på ett analytiskt och datadrivet sätt, mot högt uppsatta mål. Du har dessutom förmåga att växla mellan att arbete operativt och strategiskt. Som en del av Zmartas partnerteam, delar vi med oss av insikter och erfarenheter för att tillsammans utveckla de bästa lösningarna för våra partners.

Som en del av vårt partnerteam kommer du även att jobba tätt med vårt bolåneteam. med placering på vårt kontor i centrala Stockholm. Tjänsten rapporterar till Zmartas Chief Commercial Officer.

 


 

Zmarta Group erbjuder flera olika jämförelsetjänster inom privatekonomi för banklån, försäkringar, elavtal och bolån. I företagsgruppen ingår bland annat Zmarta, Elskling, Insplanet och Freedom Finance. Företaget grundades 1999, har drygt 300 anställda och kontor i Stockholm, Ängelholm, Jönköping, Helsingfors och Oslo. Zmarta Group ägs av det tyska medieföretaget Bauer Media Group. Läs mer på www.zmartagroup.com samt www.zmarta.se

 

 

 

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.