Partner på 4potentials – med fokus på försäljning inom HR området

Four Potentials AB startade 2010 och var då en utmanare och ett nytt alternativ på den svenska talangmarknaden. 4potentials är fortfarande än idag helt unikt på High Potentials, Executive search och Talent Advisory marknaden. Företaget har sedan 2014 haft en god lönsamhet och tillväxt och vill nu ta ytterligare ett steg på talangmarknaden. Visionen är att äga den svenska talangmarknaden genom att vara Top of mind hos High potentials. Är vi det kommer företagen fortsätta att anlita 4potentials. Sedan 2010 har över 250 stora svenska bolag givit 4potentials förtroendet. Nu söker vi dig som vill verka som Partner på 4potentials och en starkt bidragande kraft till vår fortsatta utveckling.

Vad är din utmaning?
Som Partner är du med och leder företaget framåt genom att bidra aktivt med försäljning och att ha ett stort ansvar och intressen för företagets andra områden såsom affärsutveckling, leveranser, kvalitet, kandidatmöten, medarbetareutveckling och Talent Advisory. Du kommer ha ett stort ansvar för en större försäljningsbudget gentemot våra klienter och att tillsammans med Vd och ägare samt andra Partners och medarbetare leda företaget in i 2020-talet.

Du säljer framför allt in:

  • Executive Search
  • Talent Employer Branding activities och partnerskap
  • HR-advisory vilket bl a är 4potentials undersökningar.

Leveranser av ovanstående kommer ibland ske då vi antingen har för mycket att göra eller om klienten kräver det. HR Advisory levererar du i stort sett själv. Du kommer hålla ett stort antal intervjuer i uppdrag och du kommer även deltaga på events mm. Tanken är dock att du skall dra in affärer som levereras av en handfull rekryteringskonsulter och Talent managers.

Vem tror vi är en framgångsrik Partner med stort klientansvar?
Vi söker en erfaren High Potentials som är van att ta ett stort försäljningsansvar. Du inger ett stort förtroende ute hos kund (Hr direktörer, Talent manager och andra ledare). Du har enkelt för att få till ett möte med andra ledare.

Du har erfarenhet av rekrytering och har en relation till talang- och High Potentials marknaden. Du har stor förståelse för att man i det mindre företaget kan få göra allt. Vi har strukturer, processer, databas, knowledge mm – men det är du som är bolagets största tillgång.

Du är en duktig ledare, kommunikatör och van vid att stå på scen.

Vad erbjuder 4potentials?
Att få arbeta med High Potentials och bygga relationer på en talangmarknad och med 250 stora bolag är inspirerande. Till skillnad från andra rekryteringsbolag behöver vi inte lägga tusentals timmar på research utan har ofta en kandidat som passar för uppdraget vi skall lösa, eller så får vi ett tips som gör att uppdraget går i mål. Great People knows great people! Våra investerade timmar har vi lagt på de relationer vi byggt upp innan uppdraget skall levereras. Vi har en helt unik relation med kandidaterna och är stolta över den företagskultur vi byggt som värnar om kandidatens främsta. På 4potentials frågar vi kandidater om hur de mår, hur de vill rädda världen och vad vi kan göra för dem – varje dag.

4potentials unika relationsbyggande har tagit tid att bygga upp och hittills varit både kostnadskrävande och tagit stor energi från både medarbetare och ägare. Under 2020 kommer vi för första gången ha över 6000 uppdaterade relationer med Executives och mer juniora High Potentiaös. 6000 personer som är ödmjuka, drivna och kloka ledare samt specialister. Nu behöver vi dig som diskutera och berätta mer om den svenska talangmarknaden – 4potentials. Vill du och har du kunskaperna samt egenskaperna kan du vara vår nya partner på talangmarknaden!

Vårt huvudkontor finns i centrala Stockholm. Vi har talanger över hela världen i nätverket och har hittills levererat kandidater till företag både i USA, Asien, Europa, Sydamerika, afrika och Norden.

Marknadsmässig ersättning, bonus och utbildning samt det man brukar få ingår i ditt startpaket. Välkommen till 4potentials!

Ansökan

Ansök via vår databas genom att välja ”Partner på 4potentials – med fokus på försäljning inom HR området”. För frågor, Vd, Fredrik Andersson.

Har du frågor om hur det är att arbeta på 4potentials är du alltid välkommen att kontakta våra medarbetare. Vi gör en resa tillsammans in i 2020. Välkommen att vara med och leda den!

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.