Säljande Partner till 4potentials – STOCKHOLM

4POTENTIALS ÄR BRA.

4potentials blev förra året Top 3 som årets rekryterare. Vi har det största och mest uppdaterade nätverket av seniora talanger i Sverige. Medelerfarenheten i nätverket som vi byggt upp är 45 år och de lojala beslutsfattande medlemmarna finns numera i 70 länder. Genom att vi på ett enkelt sätt kan kommunicera med talangfulla beslutsfattare och ledare samt har byggt upp unika personliga relationer med tiotusentals supertalanger – kan vi idag leverera Executive Search, platsannonser, rekryteringsevent och partnerskap på talangmarknaden till ett lägre pris, med en högre kandidatkvalitet och på ett mycket mer kandidatfokuserat sätt än våra kollegor på marknaden.


MEN VI KAN BÄTTRE!

Vi har haft olika ägare genom åren – men sedan företagets grundare köpte tillbaka hela företaget som han startade 2010 – redovisar 4potentials vinst varje kvartal tack vare att 4potentials återigen fokuserar på den kärnidé som man hade från början – ”att vara top of mind hos talangerna” samt genom att fokusera än mer på den målgruppen och bolagets viktigaste kund – High Potentials – som i framtiden blir beslutsfattare och sedermera kunder till 4potentials.

Bolaget har även lyckats att växa under pandemin och står nu starka att efter krisen börja ta marknadsandelar inom framför allt Executive Search. 4potentials kommer redovisa en vinst för 2021.

 

ÄR MAN TOP OF MIND HOS TALANGERNA – FÅR MAN FÖRTROENDE ATT REKRYTERA DERAS BOLAGS LEDNINGSGRUPP. HJÄLP OSS ATT FÅ DET FÖRTROENDET I ROLLEN SOM PARTNER

Det är en väldigt enkel idé som bolaget vilar på. Att lägga extremt mycket tid på kandidaterna. Att t o m göra dem till medlemmar i ett nätverk. När man kan vara personlig med en kandidat så ökar chansen att de blir kunder och dessutom sätter man uppdragen mycket enklare om man de facto känner kandidaterna. Det är därför vi har ett nätverk.

Men i 60% av uppdragen så får en kandidat utanför nätverket – jobbet. Det har att göra med att vi arbetar utifrån kompetensbaserade intervjuer, vi är fördomsfria och vi förstår att nätverken är bra – men att inte alla talanger är med. Det blir din uppgift att få med ALLA – förutom att du skall sälja.

 

VAD BLIR DIN UTMANING?

Du skall bygga och sälja in chefsrekryteringsuppdrag samt partnerskap. Det är viktigt för det är nr 1 anser talangerna i nätverket. De vill att vi har de främsta uppdragen. Vi kommer göra allt för att du och vi skall nå våra mål. Därför får du ett gediget on-boarding program.

Du skall samtidigt ta ett stort partneransvar och affärsutveckla 4potentials. Din viktigaste uppgift är att få 4potentials som helhet att ta ett steg och där bidrar du liksom företagets andra partners med sales, affärsutveckling, entreprenörskap, verksamhetsutveckling, kunddialoger mm

Allt handlar om förtroende hos kandidaterna och kunderna samt att veta vad man pratar om – och därför kommer du även i början genomföra intervjuer, rekryteringar, säljmöten och events. Hos oss måste du kunna nästan allt. En talang vill även bli coachad av dig . Det är så du bygger en relation och ett förtroende. I takt med att vi har flera säljande partners ombord kommer de administrativa uppgifterna att försvinna. Men det är du som ser till att det blir möjligt – genom att i steg 1 sälja, sälja, bygga förtroende, stänga affärer och affärsutveckla.


VEM SÖKER VI?

Du är en erfaren relationsbyggande säljare som inger mycket förtroende både hos kunder (HR) samt kandidater (VD:ar etc)

Du är en doer. Du bara gör. Du gör saker för att talangerna vill det. De vill att 4potentials är i framkant och därför måste du alltid stå på tå och leverera.

Du kan enkelt skriva ihop en annons, offert eller ett inlägg på sociala media

Du har förståelse och intresse för HR, talent och Employer Branding.

Du vill arbeta med frihet under ansvar i ett team med de främsta inom Talent management.

Du gillar att föreläsa och leda stora events.

Du vill framför allt vara med på en resa. Vi skall bli nr 1 och du blir en nyckelspelare för oss att nå våra mål. Du gör den här resan för talangerna i nätverket. Du är en passionerad lagbyggare som vill att 4potentials skall ta steg efter steg.

Du utgår från Stockholm men kan tänka dig att ibland resa iväg till ett företag i GÖTEBORG eller MALMÖ.

VAD ERBJUDER VI

Ständiga utmaningar, mycket bra lön när du når dina mål, lite mer semester, kontakter med de bästa kandidaterna och kunderna. Högt tempo och genuin samt varm företagskultur. En mogen arbetsplats där det finns högt till tak och en stark framtidstro. Vi sitter på ett fint kontor i STOCKHOLM.

Om det är så att du önskar arbeta som säljande partner från Malmö eller Göteborg mailar du vår Vd efter din ansökan. Generellt sköter vi hela Sverige från huvudkontoret genom resor. Det kan m a o innebära en del resor i tjänsten.

 

ANSÖKAN

Du ansöker via 4potentials databas och anger SÄLJANDE PARTNER 4POTENTIALS

I den här processen brukar vi återkomma till alla med personlig feedback. Det kommer ta 10-20 dagar från din ansökan till att vi återkommer med ett första besked.

Du kommer intervjuas av både medarbetare och ledning samt ägare.

Tester, referenser och bakgrundskontroll förekommer alltid.

VI BJUDER ALLA SÖKANDE PÅ MEDLEMSKAP I 4POTENTIALS

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.