Operativ inköpare till Gävle, Billerud

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Tänk om du fick vara med och bidra till utvecklingen av vår inköpsverksamhet?

Billeruds koncerngemensamma inköpsfunktion ansvarar för att både på kort och lång sikt säkerställa kostnadseffektiv försörjning av material, maskiner och tjänster. Vår inköpsfunktion är fokuserad inom tre huvudområden; strategiskt inköp, taktisk/operativ försörjning och projektinköp.

Vi söker nu en Operativ inköpare med placering i Gävle.

Vi erbjuder ett självständigt och utvecklande arbete där du kommer att få en aktiv roll när det gäller att bidra till utveckling av vår inköpsverksamhet.

Inköpsfunktionen är mycket viktig för fabrikens kontinuerliga drift och som inköpare krävs en god kommunikationsförmåga med leverantörer, internkunder och övriga inköpare. Vi ser att du i tjänsten kommer att få möjlighet att växa och få större ansvar och bredd.

Du kommer att ingå i en koncernövergripande målstyrd organisation med lokal samordning där du jobbar med det lokala brukets behov och rapporterar till chef Taktiskt/Operativt inköp. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Orderbehandling
  • Leveransplanering/bevakning
  • Offertförfrågan, förhandling och enklare avtalsskrivningar kan komma att förekomma

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • Har en eftergymnasial utbildning, inom t ex inköp, logistik, ekonomi alternativt motsvarande likvärdig erfarenhet
  • Har minst två års erfarenhet av inköpsarbete samt kunskap om grundläggande avtalsvillkor och erfarenhet av förhandling
  • Goda kunskaper i svenska och i engelska både i tal och i skrift

Det är meriterande om du:

  • Har erfarenhet av inköpsarbete från industri eller entreprenad
  • Har kunskaper om tull

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett intresse för teknik och produktion. Som person är du systematisk i ditt arbetssätt och duktig på att prioritera och planera ditt eget arbete. Du agerar på eget initiativ, är målinriktad och kundfokuserad, får saker att hända och tar ansvar för resultatet. Du har förmåga att hantera flera ärenden samtidigt i ett nära och serviceinriktat samarbete med våra kunder och kollegor runt om i organisationen.

Kontakta oss

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta
Gun Gunnarsson Manager Tactical & Operative Purchasing på tel. 011-245387 eller mail gun.gunnarsson@billerudkorsnas.com

Ansökningsinformation

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då löpande urval och kandidatkontakt kan förekomma i denna process, dock senast 2023-06-23.

Här ansöker du: https://www.billerud.se/karriar/lediga-tjanster/apply?vid=2023-1890&lang=sv

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till uppdragsgivaren!