Nu söker Tele2 en Testledare

Tele2 är en internationell mobiloperatör med utmanaranda i vårt DNA. Vi utmanar våra konkurrenter och marknaden förstås, men framförallt oss själva. Vi verkar på en marknad som ständigt växer och förändras. Våra kunder vill ständigt ha nya och bättre lösningar vilket ställer höga krav på oss. Självklart vill vi möta dessa krav, därför blir hur vi arbetar och vilka vi är vår nyckel till framgång.

Tele2s arbetssätt präglas av ansvar, öppenhet och prestigelöshet. Vi drivs av snabbhet, kvalitet och att alltid ha kundernas bästa för ögonen. Det gör att alla våra anställda kan och förväntas bidra till vårt övergripande mål: Att vara bäst på att skapa värde för kunderna.

Det här är Business IT 

Business IT arbetar med teknisk produktledning och affärsnära IT-utveckling. Vi är med från att en idé formas, till att den är färdig och kan skapa värde och nytta för våra kunder. Business IT drivs som en egen organisation inom Tele2 som tar ansvaret för helheten av leveransen av digitala lösningar. Vi är en enormt platt organisation där du får mycket ansvar och frihet för att skapa bästa möjliga digitala lösning för våra kunder!

Det här är jobbet…

I den här rollen hjälper du oss att kvalitetssäkra delar av vår IT-lösning för Tele2 Sverige. Du arbetar nära affärsverksamheten, våra användare och övriga IT-funktioner.

Som testledare kommer du att ha en ha en avgörande roll i arbetet med att säkra att den aktuella leveransen håller utlovad funktionalitet och kvalitet inför produktionssättning.

Dina arbetsuppgifter kommer att omfatta alla delar av testledning där du kommer att operativt leda och planera testarbetet för hela releaser samarbeta med affärsverksamheten, våra användare och övriga IT-funktioner samarbeta med övriga IT-funktioner för att säkra end-to-end kvalitet utforma teststrategi och testplan,testfall och testprotokoll samt testrapporter inför beslut om godkännande av leverans ta en aktiv roll i att utveckla hur vi arbetar med test

Det här är vad du har…

För att passa in i teamet tror vi att du är kommunikativ, drivande och älskar att samarbeta. För att lyckas i rollen har du;

1-3 års erfarenhet av testledning gedigna kunskaper inom IT med förståelse för affären erfarenhet av att ha arbetat med testledning med många olika testresurser tidigare arbetat med testledning för komplexa IT-lösningar gärna erfarenhet av testautomatisering

Du talar och skriver också svenska och engelska obehindrat.

Är du en av oss?

För att du ska trivas hos oss behöver du tycka om att jobba i team där du förväntas engagera dig i helheten och agera proaktivt både i ditt och dina kollegors arbete. Hos oss gäller också frihet under ansvar, du är därför en rak och ärlig person med stort engagemang som gillar att ta egna initiativ. Då vi jobbar nära våra beställare är du även en social och lyhörd person som trivs i just den situationen.

Det här är vad Tele2 kan ge dig…

… en plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad.

… stora möjligheter till spännande karriärvägar inom Tele2. Hos oss ligger din framtid i dina egna händer. Vi ger dig chansen att utvecklas genom interna utbildningar och vidareutvecklingsprogram.

… Vi tar hand om dig, både i din roll på företaget, men även utanför. Hos oss finns möjligheten till ett flexibelt arbete och förmåner som rör hälsa, föräldralön och pension.

Tjänsten är placerad i Kista.

Vill du veta mer om Tele2 och oss som jobbar här, surfa in på www.tele2.se/karriar och läs mer.

Välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt; dock senast 7 Mars 2017.

För mer information maila Maria Pettersson: maria.pettersson@tele2.com

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan