Mindfulnessgruppen söker affärsdriven verksamhetsledare

Mindfulnessgruppen är en av Sveriges största utbildare av privatpersoner i Mindfulness och emotionell intelligens. Vi vill bidra till att skapa förändring i människors liv genom att öka deras förmåga att ta hand om sig själv och andra. Vi drivs av att sprida närvaro och medvetenhet till så många människor som möjligt för att bidra till en mer kärleksfull värld. Behovet på marknaden av dessa tjänster är enormt bland annat för att motverka den starkt ökande psykiska ohälsan i vårt samhälle.

Vi söker en engagerad och affärsdriven verksamhetsledare för Mindfulnessgruppen (Privat- och instruktörsmarknaden) med starkt kvalitets, försäljnings- och resultatfokus. Rätt person för rollen har erfarenhet med dokumenterat bra resultat. Vi ser gärna att du arbetat i en organisation i stark förändring samt har erfarenhet av att utveckla och leda en organisation. Det är en tjänst med långsiktighet i fokus och vi söker någon som verkligen tror på visionen samt är redo att ta sig an detta otroligt spännande men samtidigt utmanande jobb!

Du kommer att ansvara för verksamheten tillsammans med en 50% tjänst och en deltidssäljare i dagsläget. Vi hoppas kunna utöka resurserna i takt med att du tar verksamheten till nya nivåer. Till din hjälp har du även aktiv styrelse, IT-ledning och utbildningsansvarig.

 

Vad är det vi söker hos dig?

* Erfarenhet att utföra, utveckla och driva marknads- och försäljningsarbete i utbildnings/service sektorn i expansiv fas.

* Erfarenhet att utföra, utveckla och driva verksamhet med stort kvalitetstänk och kundnöjdhet i fokus.

* Erfarenhet av digital försäljning och kommunikation. (80% av försäljningen sker digitalt)

* Erfarenhet av både personlig försäljning och uppbyggnad av andra försäljningskanaler inom service/utbildningsbranschen är en stark fördel

* Erfarenheter att skapa samarbete och förhandlingar med större organisationer är en stark fördel

* Erfarenhet av personlig utveckling är en stark fördel

* Erfarenhet av att bygga bolag från start-up till större nivåer är en stark fördel

* Kompetens inom events är en fördel.

* Bra på att uttrycka sig i tal o skrift är en fördel.

* Ledarerfarenhet och haft personalansvar är en fördel.

 

Citat från nuvarande verksamhetsledare:

Bäst med jobbet är att vi är med att skapa förändring i människors liv. Vi bidrar till ett bättre samhälle med mer kärlek. Möter människor i förändring. Ansvar under frihet. Jag känner mig rik när jag tänker på mina kollegor. Jag får träna på det jag säljer (medvetenhet, inre ledarskap, att välja kärlek i varje ögonblick mm).

 

Är du intresserad av att arbeta som verksamhetsledare på Mindfulnessgruppen? Vänligen kontakta:

Hans-Erik Karlsson

VD

E-mail: hans-erik@mindfulnessgruppen.se

Mobile: +46 (0)70-316 50 80

www.mindfulnessgruppen.se

Tegnérgatan 12, 113 58 Stockholm, Sweden

Sista ansökningsdag är den 31 maj 2017.

 

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till uppdragsgivaren!