Mattecentrum söker dig som vill arbeta ideellt och projektleda samt koordinera verksamheten på Gotland!

Drivs du också av att utveckla andra och därmed göra Gotland större – då skall du söka till den nya rollen som koordinator för Mattecentrum på Gotland. En helt unik möjlighet i en förening som hjälpt hundratusentals andra att utvecklas, klara av och bli bättre i det viktiga ämnet matematik. Det går ju inte en dag utan att du och jag använder matematik och logik.

Mattecentrum har alltid haft stora ambitioner. Du kommer till en förening som vill göra det bättre för alla. Ge alla möjligheten. Nu etableras Mattecentrum på Gotland och du blir föreningens första medarbetare på ön. Vilken unik möjlighet att forma verksamheten!

Mattecentrum är idag en ideell förening som ger gratis läxhjälp i matematik till tusentals högstadie- och gymnasieelever via öppna räknestugor. Deras volontärer finns på plats i räknestugor och på deras forum online för att hjälpa till att svara på frågor och förklarar matematiken för eleverna. Som lokal koordinator på Gotland ansvarar du för att hålla kontakt med skolor, rekrytera och bemanna ca 8-10 volontärer till räknestugorna. Som koordinator för Gotland får du stöd i ditt arbete av Mattecentrum Gotlands styrelse och Mattecentrums kansli. Innan du börjar kommer nästan alla volontärer att finnas på plats!

Räknestugorna är gratis att besöka och vem som helst är varmt välkommen in oavsett skola, kön, ålder eller kunskapsnivå.

Mattecentrum Gotland kommer driva 2 räknestugor på ön så räkna med att rollen som koordinator omfattar 4 timmar i veckan som grund. Vill du sedan utveckla verksamheten ytterligare och ta dig an nya roliga projekt kan tidsåtgången öka. Det utgår ett arvode på ca 10000/halvår.  Det är upp till dig att driva, utveckla och göra Mattecentrum till en succé tillsammans med styrelsen, volontärer och sponsorer.

Koordinatorn/projektledaren förväntas vara nåbar på mail eller telefon inom en rimlig tidsram men själva uppdraget kan egentligen utföras valfria tider så länge verksamheten flyter på som den ska.

Intresserad? Skicka in din intresseanmälan redan idag till 4potentials som hjälper oss med rekryteringen!

 

ANSÖKAN
Du ansöker via 4potentials talangnätverks databas och ”bollarna här bredvid annonsen”. Du anger Koordinator Mattecentrum Gotland

Lisa Karlbom på 4potentials kommer sedan kontakta dig för en kort intervju om du har en adekvat profil. Har du mer frågor om rollen så kan du maila Lisa.Karlbom@4potentials.com

Läs mer här Välkommen till Mattecentrum – Mattecentrum, gratis läxhjälp i matematik för alla

 

Ps. Känner du ett företag som vill sponsra Mattecentrums etablering på Gotland? Kontakta Fredrik på 4potentials Ds.

 

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.