Marknadsansvarig Matilda

Matilda är ett tech-bolag med en plattform för att ta emot beställningar online, till en början för restauranger med målsättningen att även jobba med andra branscher.
Vi har idag anslutna restauranger och en skalbar plattform där kunder själva kan on-boarda och hantera sitt produktutbud. Nu söker vi en marknadsansvarig som vill hjälpa oss att ta nästa steg på marknaden

En bred roll med möjligheter att påverka bolaget
Som marknadsansvarig på Matilda ansvarar du för att nå ut till både kunder och konceptutveckling. Det innebär allt från hands on arbete med sociala medier till kundkontakt. Du blir samtidigt en viktig del av verksamheten.

Vi söker en supertalang
Vi söker dig som vill vara med och utveckla ett bolag från tidig fas till en växande verksamhet. Du har både driv och struktur, är resultatinriktad, utstrålar positiv energi och har en ”allt är möjligt-attityd”.

Vi tror att du har tidigare erfarenhet av digital marknadsföring och kundkontakt. Du motiveras också av att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag där du får vara med och påverka.

Erbjudande
Det finns goda möjligheter för personlig karriärutveckling och möjlighet att ta ytterligare ansvar.
Vi är intresserade både av dig som vill arbeta heltid – men kan vi vara öppna för att du även arbetar deltid eller konsultativt. Kontoret är i STOCKHOLM.

Ansökan:
Ansök till oss på lennart.kallback@fastdev.se
Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast.

Du skickar med ett CV och beskriver dig kort i ett personligt mail.

Matilda arbetar enligt GDPR och ditt CV kommer initialt läsas av Vd Lennart Källbäck.

 

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till Matilda!