Managementkonsultbyrå söker en karismatisk Business Support Manager som vill vara med på deras tillväxtresa

Är du en karismatisk och energigivande person som gillar att bidra till ett positivt arbetsklimat? Vill du arbeta på ett växande bolag och ges möjlighet att utvecklas inom HR, Ekonomi eller Management? Har du en stark förmåga att hantera många olika sysslor samtidigt? – Då är denna roll något för dig!

Du får vara navet i Ascends kultur

Ascend är inte vilket konsultbolag som helst. I grund och botten finns en stark kultur som skapar grunden för företagets affärsidé: de lösningar som Ascend erbjuder sina kunder ska inte bara skapa värde utan också vara engagerande och roliga att arbeta med. Denna filosofi bidrar inte bara till bättre kundlösningar – utan också en stark intern kultur. Som Business Support Manager på Ascend förväntas du vara själva hjärtat i denna kultur genom att bidra till och förvalta ett positivt och roligt arbetsklimat.

Du får forma din egen roll och utvecklas inom ditt intresseområde

Ascend är på en tillväxtresa. Sedan bolagsstarten 2014 har företaget årligen vuxit kraftigt i omsättning och sett till antalet anställda. Denna resa öppnar även upp möjligheter för dig som Business Support Manager. Du har själv möjlighet att styra utformningen av rollen och utvecklas inom något av följande område som intresserar dig särskilt: Ekonomi, HR eller Management. Beroende på ditt intresse kan du stötta HR-avdelningen med personalfrågor och rekrytering, hjälpa ekonomi-administrationen med löner och fakturor, eller hjälpa ledningsgruppen i deras arbete.

Du får arbeta med breda och varierande arbetsuppgifter

Som Business Support Manager ansvarar du också för löpande uppgifter kring event, sociala aktiviteter, administration, ekonomi, rekrytering och ledarstöd.

Kortfattat, vem söker vi?

Vi söker dig som:

  • Är utåtriktad, ödmjuk och gillar att sprida glädje
  • Är strukturerad, prestigelös och klarar av ett högt tempo eftersom uppgifterna är varierande
  • Är intresserad av att vara en del av ett växande bolag
  • Vill fördjupa dig i något av följande områden: Ekonomi, HR eller Management

Din bakgrund är mindre viktig, det viktigaste är vart du vill!

4Potentials stöttar Ascend i denna rekrytering. Intervjuer kommer att genomföras av Ascend. Vänligen lämna in din ansökan så snart som möjligt eftersom vi gör löpande urval. Vid frågor, vänligen kontakta Emil Gustavsson på search@4potentials.com.

 

Om Ascend

Ascend är en managementkonsultbyrå som fokuserar på förändringsledning. Vi utrustar våra kunder med en förmåga att möta, omfamna och gynnas av förändring. Vi kombinerar strategisk och operationell erfarenhet med förmågan att överföra strategiska planer och processer till verklig och varaktig effekt. Vi arbetar med företag i olika storlekar över hela världen som fokuserar på såväl konsumenter som andra företag.

I dagsläget är våra främsta expertisområden Operations, Sales, Service, Sourcing och IT management. När vi rekryterar nya talanger är vår ambition att förstärka dessa expertisområden eller att utveckla vår expertis i andra områden. Genom att kombinera enastående konsulter med varierande bakgrund tror vi att Ascend som bolag är välutrustat för vår utvecklingsresa. Vår vision är att vara det ledande konsultbolaget i Norden inom förändringsledning.

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.

Maila kontaktperson