Managementkonsult prissättningsstrategi – PriceGain

Är du intresserad av rollen som managementkonsult och vill arbeta med projekt på ledningsnivå som gör skillnad för kunden? Är du självgående, lösningsfokuserad och vill arbeta i projektform? Hos oss på PriceGain ges du möjligheten att hjälpa företag att öka sin kundnytta, konkurrenskraft och lönsamhet. Du blir även en del av ett sammansvetsat team som tillsammans arbetar för att lösa kundens utmaningar.

Om PriceGain

Vi på PriceGain erbjuder konsulttjänster inom strategisk prissättning som syftar till att förbättra kunders lönsamhet, affärsprocesser, varumärke, konkurrens och marknadsposition. Vi utvecklar hållbara och framgångsrika prisstrategier baserade på kundernas betalningsvilja och företagets långsiktiga affärsmål.

Hos oss på PriceGain finns stora karriärmöjligheter med kompetensutveckling, nya utmaningar, trevliga kollegor och spännande möten. På kontoret i centrala Stockholm arbetar ett team av ambitiösa och professionella managementkonsulter.

Arbetsuppgifter

Som managementkonsult hos PriceGain ges du möjlighet till en fantastisk start på din karriär. Du får lära dig konsultyrket från grunden samtidigt som du utvecklar en gedigen kompetens inom prissättning och affärsstrategi. I rollen som konsult arbetar du i team med 2-3 projekt parallellt. Du får tidigt ta ansvar och vara aktiv i möte med kund. I det dagliga arbetet gör du både kvantitativa och kvalitativa analyser, utför djupintervjuer internt och externt samt presenterar de analyser och hypoteser ni i teamet arbetar fram. Vidare tar du fram och utför workshops kring de olika delleveranserna i projekten och hanterar flera intressenter i kundens organisation.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

  • Civilingenjör och/eller civilekonom (nyutexaminerad eller 1–2 års erfarenhet)
  • Goda kunskaper i Excel och PowerPoint, programmeringskunskaper i VBA är meriterande
  • Flytande svenska och engelska
  • Meriterande med tidigare erfarenhet av arbete som managementkonsult eller inom prissättning
  • Meriterande med utlandsstudier eller utlandsarbete

För att lyckas i konsultrollen tror vi att du är affärsmässigt nytänkande. Då du arbetar med beslutsfattare hos kundföretagen har du en professionell inställning, sätter kunden i fokus och tar ett stort ansvar för att självständigt driva ditt och teamets arbete framåt. Vidare är du resultatorienterad och orädd för nya utmaningar. Med hjälp av ditt analytiska och kreativa tillvägagångssätt hittar du tillsammans med övriga i teamet lösningar för tillväxt och utveckling hos kundföretagen.

Skicka in din ansökan…

..med CV, personligt brev och universitetsbetyg via vår hemsida www.pricegain.com/join-our-team. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 6 november 2019. Vi växer, och tar därför emot ansökningar både för omgående start, samt för våren 2020 och hösten 2020.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Elvira Gunnarsson på +4676-836 00 26

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrig information

Start: Våren 2020 samt hösten 2020

Plats: Stockholm

Lön: Fast lön enligt överenskommelse

 

 

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till uppdragsgivaren!