Mäklare

På Bertwig Fastighetsförmedling har vi lång erfarenhet av den gotländska fastighetsmarknaden. Idag är vi en av Gotlands mest anlitade mäklare med fokus på personlighet, kvalitet och lokalkännedom.

Vi erbjuder en heltäckande mäklartjänst med förmedling av alla bostadstyper, mark och kommersiella fastigheter på Gotland. Vi har erfarenhet av stora nybyggnadsprojekt, komplicerade värderingar och ombildning från hyresrätt till bostadsrätt.

Vi hjälper kunderna med deras livs viktigaste affär! Och då både Gotland och vi växer söker vi nu fler medarbetare.

VAD ARBETAR VÅRA MEDARBETARE MED?
Vi erbjuder en heltäckande mäklartjänst med förmedling av alla bostadstyper, mark och kommersiella fastigheter. Vi har erfarenhet av stora nybyggnadsprojekt, komplicerade värderingar och erbjuda konsultation vid exploatering av mark. Vi kan även erbjuda konsulttjänster inom stora delar av fastighetsbranschen och besitter även juridisk kompetens främst inom avtalsrätt, fastighetsrätt och familjerätt. Den gemensamma nämnaren är att vi som medarbetare bara arbetar med fastigheter och bostäder belägna på Gotland.

VÅR FÖRETAGSKULTUR OCH DIN ARBETSPLATS
Vi är ett familjärt mäklarföretag med lång erfarenhet av den gotländska fastighetsmarknaden. Idag är vi en av Gotlands mest anlitade mäklare med fokus på kvalitet och lokalkännedom.

Leif Bertwig startade företaget 1985. Allt eftersom åren gick och efterfrågan på våra tjänster ökade har företaget växt och antalet medarbetare blivit fler. 2014/2015 genomförde vi ett generationsskifte. De grundläggande värderingarna finns kvar liksom den fortsatta strävan att ständigt hitta nya vägar.

Personlighet, kvalitet och lokalkännedom är företagets devis i motsats till att vara störst, snabbast och billigast. Vår ambition är främst att både säljare och köpare ska vara nöjda och att de känner att vi levererat en tjänst som överträffar deras förväntningar. Vi är oberoende, vilket innebär att vi inte knutna till någon mäklarkedja, och har utvecklat ett gott samarbete med flera olika banker. Detta innebär att vårt fokus helt ligger på att fullgöra varje uppdrag på bästa sätt.

VEM ÄR DU – VAD SÖKER VI?
Hjälp oss gärna att hitta den perfekta kandidaten. Sök själv, tipsa din kompis eller tipsa oss om din kompis. Vi söker mäklare och kandidater med ett naturligt kvalitetsfokus och som är kundorienterade. Du vet som mäklare att yrket kan vara utmanande och du gillar att både göra köpare och säljare nöjda.

Varför skulle du då vilja jobba hos oss? 
– Vi har hela Gotland som vår arbetsplats och Gotland är ju sen gammalt Sveriges vackraste och mest inspirerande plats.
– Vi har ett bra inflöde med jobb och får väldigt många intressanta uppdrag.
– Vi är ett skönt gäng med högt i tak som jobbar tillsammans
– Du kommer alltså att ha riktigt kul på jobbet, helt enkelt!

Om du är rätt person för oss så kommer vi att erbjuda dig riktigt bra anställningsvillkor.

ANSÖKAN
Maila hjalmar@bertwig.se, eller ring 0722-11 33 00.

Det går även bra att ansöka om praktikplats om du studerar till mäklare.

VILL DU LÄSA MER OM VÅRA OBJEKT ELLER SÖKER DU BOSTAD?

http://www.bertwig.se/till-salu/

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till uppdragsgivaren!