LensWay Group AB söker driven VD assistent med projektledaregenskaper

LensWay Group är ett företag som brinner för missionen ”Improving lives by improving sight”. Att kunna se är en av livets gåvor. Att kunna se klart är däremot långt ifrån självklart. Därför finns vi. Vi hjälper många att enkelt se bättre. Se världen. Se ögonblicken. Se skillnaden.
Hos oss kan man snabbt och enkelt handla prisvärda optikprodukter av högsta kvalitet. Genom att erbjuda snabba leveranser, konkurrenskraftiga priser och personlig kundservice har vi blivit en av optikbranschens ledande online-aktörer.

Sedan starten år 2000 har vi hjälp över en miljon kunder till bättre syn – och vi brinner dagligen för att hjälpa ännu fler! Vi verkar i hela Norden med tre olika varumärken och ägs av det globala optikföretaget EssilorLuxottica. Just nu är jag, Lisa de Paula, som Vd för LensWay Group AB, på jakt efter en person som vill hjälpa LensWay Group att nå sina högt ställda mål. Vi söker därför en mogen, analytisk, klok, lagspelare som är beredd att arbeta stenhårt för att fler skall få upp ögonen för oss och som kan skapa synergieffekter internt i alla de projekt vi genomför. Du och jag kommer ses varje dag för att prata business och projekt.

Vad kan vi erbjuda dig som supertalang?
Du kommer arbeta på vårt kontor i Kista där du möts av ett stort engagemang bland fantastiska medarbetare och ledare. Det finns mycket kompetens inom online-området och i anslutning till kontoret finns lagret där vi varje dag skeppar ut morgondagens produkter till kunder över hela Norden.

LensWay ingår i en större koncern med över 100 000 medarbetare och för dig som vill göra internationell karriär finns det stora möjligheter. I rollen som VD-assistent får du stor insyn i hur man driver och leder ett större företag och du kommer lära dig att arbeta i ett högt tempo med ständiga utmaningar. Det kan vara allt från projektledning, kvartalsuppföljningar, förbereda ledningsgruppsmöten, informera personalen om olika projekt och räkna på investeringar.

Du erbjuds en provanställning och marknadsmässig ersättning.

Vem söker vi?
Det är dina personliga egenskaper som avgör om du får jobbet! Vi tror att du läst vid ett universitet och att du hade enkelt för de analytiska ämnena och du är vass i både excel och powerpoint.
Du är en sann lagspelare som är ödmjuk och har stor förståelse för hur man navigerar i ett företag som nyanställd.

Du är duktig på att förbereda och genomföra allt från workshops till att projektleda centrala projekt. Du får med alla andra på tåget och har enkelt för att kommunicera och kan ha en rak dialog om viktiga förändringar. Du får saker gjort.

Du vill och kan arbeta i ett företag som bedriver online-handel, är nyfiken och vill lära dig nya saker,  har intresse och en hög förståelse för business.

Du kanske har arbetat något eller några år efter examen. Nu drömmer du om att komma till ett bolag som har stora ambitioner och där du som supertalang vill vara med och göra stor skillnad.

Ansökan
Du ansöker med ett kort mail om varför du är intresserad samt ett bifogat CV. Ange gärna om du är i andra processer då urvalsprocessen kommer avslutas i slutet av februari.

Hit sänder du din ansökan: lisa.depaula@lenswaygroup.com

Lisa samarbetar med Fredrik på 4potentials så även han kommer kunna ta del av din ansökan liksom HR chefen på Lensway Group AB. Vi arbetar enligt GDPR.

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till Vd för LensWay Group!