LEASING MANAGER – Unibail Rodamco Westfield

Unibail Rodamco Westfield, Europas ledande kommersiella fastighetsbolag, stärker nu bolaget med ytterligare en Leasing Manager till uthyrningsteamet. Vi söker dig som vill arbeta med uthyrning av butikslokaler samt vara med och skapa framtidens handels- och mötesplatser. Du ansluter till ett internationellt bolag där det råder stor samverkan över gränserna. Tjänsten är placerad i Stockholm med start omgående.

Om tjänsten
I rollen som Leasing Manager ansvarar du för hela uthyrningsprocessen, från identifiering av nya kunder till kontraktsskrivning. Du ingår i uthyrningsteamet som arbetar med koncept- och strategisk utveckling av Sveriges mest attraktiva köpcentrum – Westfield Mall of Scandinavia, Täby Centrum, Nacka Forum samt Solna Centrum. Vidare ligger stort fokus på att underhålla befintliga kundrelationer samt omförhandla avtal.

Här är ett urval av dina arbetsuppgifter

  • Självständigt ansvara för uthyrningsprocessen, från identifiering till avslut
  • Utveckla affärsplaner för beslutstagande
  • Vara med och skapa marknadsanalyser i syfte att identifiera behov och verkställa nya koncept
  • Nära samarbete med ombud och övriga avdelningar inom företaget
  • Etablera nya affärskontakter internt och externt

Profil
För att lyckas i rollen ser vi att du är en utåtriktad och handlingskraftig person som besitter förmågan att etablera nya kontakter och att snabbt bygga förtroende. Du är lösningsorienterad, har god analytisk förmåga och du har affärsmässig förståelse vilket kommer bidra till företagets utveckling. Att få saker gjort samt att arbeta mot tydliga mål och driva affärer mot avslut motiverar dig. Som person värdesätter du teamets gemensamma framgång och bidrar till god stämning.

Kvalifikationer
Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning och minst 2 års erfarenhet från liknande roll. Du är bekväm med att kommunicera både på svenska och engelska, i tal och skrift.

Ansökan via Unibail R W databas

Känner du igen dig i ovan beskrivning? Välkommen med din ansökan här – Ange Leasing Manager: johanna.wallgren@urw.com

Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar att få din ansökan så snart som möjligt.

Om företaget

Unibail-Rodamco-Westfield är Europas ledande kommersiella fastighetsbolag som även i Norden äger och driver några av de främsta köpcentrumanläggningarna. Bolaget har ett starkt fokus på högkvalitativa kommersiella fastigheter med tyngdpunkt på köpcentrum. Unibail-Rodamco- Westfield investerar och utvecklar aktivt sina tillgångar och är etablerade i 12 länder i Europa och USA och har cirka 3100 anställda. Genom vår Better Places 2030 agenda, ett av fastighetsbranschens mest ambitiösa hållbarhetsprogram, arbetar vi aktivt med att skapa platser som håller högsta miljömässiga standarder och som bidrar till bättre städer och samhällen. Unibail-Rodamco-Westfield är en inkluderande arbetsgivare som eftersträvar jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrunder och förutsättningar. Vi tror på att mångfald spelar en viktig roll i framgången för vår verksamhet och vi är engagerade i att skapa en arbetsmiljö som respekterar och värderar våra individuella olikheter.

_

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till URW!