Lantmännen Unibake söker en Human Resources Director

Vill du bidra till en hållbar livsmedelsproduktion och har ett stort engagemang för HR och ledarskap? Till Lantmännen Unibake söker vi nu en Human Resources Director som vill vara med och ta ansvar från jord till bord i vår världsledande bagerikoncern. Ta chansen att vara med på vår spännande resa och påverka framtidens livsmedelsindustri!


Det här kommer du att göra

Lantmännen Unibake är Nordeuropas största tillverkare av frysta brödprodukter för både service- och dagligvaruhandeln och riktar sig till kunder över hela världen. Du kommer ha en central roll i HR-arbetet och blir en viktig partner för våra ledare i att driva utveckling och förvaltning av den kultur och de värderingar som vi står för. Du kommer att stötta våra chefer i deras HR-processer rörande allt från förhandlingar, arbetsmiljöfrågor, kompetensförsörjning och organisationsfrågor. Arbetet kommer vara både taktiskt och strategiskt, med både ett lokalt och globalt perspektiv och vi söker dig som lätt rör dig mellan dessa världar och sporras av att både tänka framtidssmart och kavla upp ärmarna för att skapa vägarna som leder oss dit.

I rollen har du personalansvar för två stycken HRBPs samt en kommunikatör. Vår syn på ledarskap präglas av öppenhet, helhetssyn och handlingskraft och vi söker dig som är trygg och delar våra värderingar

Tjänsten är placerad i Stockholm eller Örebro. Frekvent resande till våra bagerier i Sverige förekommer i tjänsten. I rollen rapporterar till du till Managing Director Sweden på Lantmännen Unibake. Du har en aktiv roll i den svenska ledningsgruppen såväl som det globala HR nätverket.

ANSÖKAN:

Här ansöker du: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/173032/create/

4potentials kan starkt rekommendera Lantmännen. Just inom HR området är man bland de absolut främsta i Sverige. Vill du även träffa Lantmännen mer framöver kan du alltid söka till 4potentials. Vi har ett mycket bra samarbete sedan 10 år tillbaka!

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till Lantmännen!