Kundservicemedarbetare och innesäljare med säljfokus till ett av Sveriges mest talangfulla företag – Hilti!

Vi letar efter en innesäljare som vill stärka vårt innesäljarteam på Hilti med placering på vårt kontor i Malmö. Vi tror att passionerade människor i en företagskultur med fokus på affärsresultat och personlig utveckling är en förutsättning för att möta våra kunders höga förväntningar på professionalism och partnerskap.

Hilti

Vad innebär rollen?

Som innesäljare på vår kundservice är du ansiktet utåt för vårt uppskattade och pålitliga varumärke. Våra kunder förväntar sig enastående service och ett personligt bemötande. Som en del av vårt högpresterande säljteam är ditt jobb att främja våra starka kundrelationer för att skapa lojala affärspartners. Du kommer att tränas och lära dig hantera hela kundprocessen med värdeskapande rådgivning, relationsbyggande försäljning samt ordermottagning.

Som innesäljare fokuserar du på att hitta lösningar på kunders utmaningar, besvara tekniska frågor och jobbar aktivt med försäljning av Hiltis produkter via telefon, chatt och email i ett högt tempo.

Hilti Svenska AB har under flera års tid varit på listan för Sveriges bästa arbetsplatser. 2014, 2015,2016, 2018,2019 & 2020 utsågs vi till Sveriges bästa arbetsplats i kategorin stora organisationer. 4potentials utsåg Hilti till Sveriges 6:e främsta talangfulla företag av 500!

Vad erbjuder vi?

Vi ger dig alla förutsättningar för att nå framgång i din roll – utomordentlig utbildning samt nära coaching och stöd från chef och kollegor. Du kommer att möta en unik kombination av självständighet och kamratskap där du är en del av ett inkluderande team. Vi har förtroende för att du gör vad som krävs för att leverera enastående resultat. Ge det lilla extra så säkerställer vi utvecklings- och karriärmöjligheter.

Varför ska du söka?

Vi har en utmärkt mix av människor och erfarenheter i våra team. Några av våra duktigaste medarbetare började på Hilti utan erfarenhet från branschen. Framgång på Hilti handlar om teamwork och förmåga, oavsett din bakgrund. Vi eftersträvar stort kundfokus och är serviceinriktade med ett stort intresse för att bygga relationer. Vi erbjuder ett brett flexibilitetskoncept med friskvårdsbidrag, friskvårdstimme, pensionsgrundande bonus samt andra förmåner.

Vi önskar att du:

  • -Har ett brinnande intresse för försäljning och teknik.
  • -Har en god kommunikationsförmåga samt är bra på att strukturera och organisera ditt arbete.
  • -Är van vid att arbeta med service i ett högt tempo utan att tappa fokus på hög kvalitet.
  • -Har ett stort kundfokus och är serviceinriktad med ett stort intresse för att bygga relationer.
  • -Delar våra grundvärderingar mod, integritet, teamwork och engagemang.
  • -Har erfarenhet av att arbeta i affärssystem, gärna SAP.

Som en del i rekryteringsprocessen kommer vi att erbjuda dig en samlyssning där du får uppleva en arbetsdag på Kundserviceavdelningen.

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

 

 

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till uppdragsgivaren!