Kundmedarbetartjänst till konfidentiellt stort företag – Visby

Rollen är en kundmedarbetartjänst med tillsvidareanställning, placeringsort Visby. Du kommer att arbeta med att ge service till organisationens kunder via telefon, mail, brev, etc. Du kommer arbeta med försäljning och rådgivning med avseende på produkter och tjänster till våra kunder med målet att lösa kundernas ärenden. Enligt rutin kommer du registrera information om kundkontakter, kundaktiviteter och ärenden. Du kommer även att sköta administrationen kring inkommande ärenden/samtal.

nn
Vi söker dig som har

  • Lägst gymnasieutbildning
  • Gärna erfarenhet av kundservicearbete eller försäljning.
  • God kommunikativ förmåga såväl muntligt som skriftligt både på svenska och på engelska.
  • Är trygg och handelskraftig
  • Engagemang och har en vilja att lära
    nn

Om dig
Du bör vara initiativ- och handlingskraftig och kunna arbeta självständigt. Vi ser samarbete och kundorientering med ett serviceinriktat arbetssätt som viktiga framgångsfaktorer Vidare kommer stor vikt läggas på dina personliga egenskaper.

Detta är en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Vi utformar arbetsförhållanden och anställningsvillkor för att underlätta för medarbetare att bolla med privatliv och yrkesliv. Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller detta. Vi arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

nn
Låter detta intressant? Ansök redan idag så kan vi berätta mer!

Du ansöker via 4potentials rekryteringssystem och anger ”Kundmedarbetartjänst till konfidentiellt stort företag – Visby”. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.