Kundchef till Proffsmagasinet

Har du vad som krävs för att vara Kundchef i ett av de mest snabbväxande e-handelsföretagen? Kontakta oss omgående, vi vill ha dig som kollega! 

Proffsmagasinet har väldigt nöjda kunder och arbetar dagligen för att förbättra kundupplevelsen. Nu söker vi en Kundchef som vill vara med och utveckla vår kundnöjdhet till den högsta på marknaden. Kundchefen har alltid kunden i fokus, älskar kundfeedback och följer nöjd-kund-mättalen varje dag. Kundchefen ansvarar för kundtjänst-, sälj- samt orderadministrationsavdelningen. Tjänsten innefattar ansvar för personal (ca 15 personer), att utveckla processer, optimera och effektivisera arbetssätt samt att öka kundnöjdheten – allt för att förbättra Proffsmagasinets erbjudande.

Arbetsuppgifter:
Ansvar för Kundnöjdheten
Ansvar för att den dagliga operativa verksamheten fungerar, är effektiv samt når de mål som är uppsatta
Ansvar för effektiv bemanning på kundtjänst och orderadministration
Ansvar för vidareutveckling och coachning av personalen som har kontakt med kunder
Ansvar för att effektivisera och utveckla processer och rutiner – vara med och bygga!
Ansvar för kundupplevelsen och att samtliga beslut fattas med kundens bästa i fokus!
Kundchefen rapporterar till Proffsmagasinets VD och sitter i bolagets ledningsgrupp.

Krav:
En förutsättning för att klara av arbetet är erfarenhet av att ha arbetat på en kundtjänst i ledande position med personalansvar i minst tre (3) år. Du får gärna ha e-handelserfarenhet men det är inget krav. Du är en strukturerad, orädd, självgående och driven person, med god samarbetsförmåga. Du är van att ha resultatansvar och är mån om att analysera och utveckla ditt ansvarsområde dagligen. Du nöjer dig inte med svaret ”så har vi alltid gjort”. Du har inga problem att leda, utbilda och motivera en grupp, du kan ställa krav och har en god analytisk förmåga

Proffsmagasinet erbjuder dig
En spännande tjänst i ett bolag med stark tillväxt, där den enskilda medarbetarens insats betyder allt för bolagets framgång. Du får mycket ansvar, med möjlighet att utvecklas tillsammans med företaget. Vi vill att du är med och bygger strukturen och teamet inom kundtjänst samt involverar dig i bolagets strategiska plan framåt.


Ansök nu till lisa@4potentials.com

Om Proffsmagasinet.se
Proffsmagasinet säljer verktyg, laser- och mätinstrument av kända märken till bra priser via e-handel, katalog och en fysisk butik. Med en tekniskt kompetent kundtjänst hjälper vi kunden att köpa rätt produkt till rätt användningsområde. Vi är baserade i centrala Stockholm, där vi även har butik och hämtlager. Vi är ett av de snabbast växande e-handelsbolagen och vann 2016 pris som årets nätbutik inom hem och trädgård. Vi växer och expanderar så det knakar och vill ha med nya medarbetare på den resan.

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök till Lisa