Konsult till Ludvig & Co – vill du arbeta med ekonomisk rådgivning?

Vill du vara med och göra skillnad? Som rådgivare på Ludvig & Co (f.d. LRF Konsult) är ditt viktigaste uppdrag att leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt tror vi på proaktivitet, digitala lösningar och ett stöttande ledarskap, i en prestigelös och varm miljö. Varje dag tar vi nästa steg mot att vara småföretagarens bästa rådgivare och att skapa framgångsrika företagare.

Om tjänsten

I nära samarbete med våra kunder kommer du arbeta med kvalificerad rådgivning för att hjälpa våra kunder utveckla deras verksamheter. Dina uppgifter består bl.a. av:

  • Uppdragsansvar och ev. kundansvar
  • Löpande konsultation, upprättande och genomgång av bokslut, deklaration och årsredovisning.
  • Tillsammans med kontorschef revidera uppdrag för att effektivisera arbetsfördelning

Därför kommer du trivas hos oss

Kontorschef Mattias Hederstedt berättar:

På kontoret i Visby blir du en del av ett team på 22 medarbetare. Som grupp värdesätter vi öppenhet och tillsammans så strävar vi efter ett proaktivt arbetsätt med mycket engagemang i det vi gör. Som chef drivs jag av nyfikenhet och glädje och förväntar mig engagemang av mina medarbetare. Vi har en flexibel arbetsplats där det tillämpas frihet under ansvar. Ludvig & Co tror på självständiga medarbetare som samtidigt kan arbeta för lagets bästa. Vi har ett mycket högt resultat i vår medarbetarundersökning och vi tänker att vi ska höja oss ännu mer tillsammans med dig.

Vi ska nu bli fler medarbetare och även växa på fler marknader. Ludvig & Co har 130 kontor över hela landet med specialistkunskaper inom företagande, från en enskild frisörsalong eller byggfirma till ett stort lantbruksföretag med flera hundra anställda. Bland dina kollegor finns specialister inom juridik, rådgivning, affärsutveckling, fastighetsförmedling och lön. För femte året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare – och det tänker vi fortsätta vara.

Vi erbjuder moderna kontorslokaler i Visby. En av världens vackraste städer.

För att lyckas behöver du

  • Akademisk utbildning inom ekonomi
  • Stort yrkesmässigt engagemang
  • Kunskap att upprätta bokslut, årsredovisning och deklaration
  • Tidigare arbetat i en konsulterande roll, inom service eller liknande erfarenhet

Det är meriterande om du är auktoriserad redovisningskonsult eller har erfarenhet inom ekonomistyrning, affärsutveckling eller skatterådgivning. För att vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på och vill driva nya digitala lösningar mot kund. Vi har just nu ett behov av rådgivare som kan upprätta bokslut, årsredovisning och deklaration så denna kunskap vill vi att du har med dig när du börjar hos oss.

Låter det här som du? 

Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du någon fråga om tjänsten så tveka inte på att kontakta Kontorschef Mattias Hederstedt; mattias.hederstedt@ludvig.se eller tel. 0498-20 67 76.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till Mattias på Ludvig & Co!