Konsult inom IT till Koneo – Visby

Koneo är den största leverantören på Gotland av IT-driftstjänster. Just nu är de på en spännande tillväxtresa där de växer och satsar på att utöka sitt team med personer som vill följa med och bidra  för att utveckla Gotland. Just nu söker Koneo efter dig som är lösningsorienterad och med servicekänsla som vill axla rollen som deras nya konsult inom IT.

nn
Om rollen

Rollen som Konsult inom IT är på heltid där du ingår i Koneos nationella servicedesk med lokalt utförande av uppdrag på Gotland. Du kommer jobba med driftsuppdrag från inkommande kundärenden huvudsakligen i Windows-miljöer och/eller nätverksmiljöer. Man är stationerad på kontoret i Visby och jobbar lokalt på Gotland. Du kommer både arbeta på plats ute hos kunder eller via fjärrsupport.
nn

Om dig

Vi ser att du är en erfaren IT-konsult sedan tidigare med dokumenterad erfarenhet av att jobba direkt mot kund i nätverksmiljöer. Vi ser det som meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet från datacenter eller cloudmiljö, ex Microsoft Azure, AWS, GCP eller motsvarande.

Vi tror att du som söker denna roll är en lösningsorienterad person som gillar att arbeta med olika kundscenarion. Du har en känsla för att prioritera ärenden och hantera parallella arbetsuppgifter samtidigt. Du är serviceinriktad och trivs med att vara självgående och du föredrar en variation på arbetsuppgifter där du får ta eget ansvar.
nn

Låter detta som din nästa utmaning?
Du ansöker via 4potentials rekryteringssystem och anger ”Koneo – IT konsult”  Vi intervjuar kandidater löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.